Prodej výrobních prostor, Zvěřínek, Rudé armády, 700 m2

Rudé armády, Zvěřínek

21 995 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 104 822 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize a kompletního právního servisu)

Exkluzivní partneři v Zvěřínku

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

AKČNÍ CENA !!! Vypracován odborný posudek od soudního znalce na částku 25 640 000,- Kč!

Nabízíme ve Zvěřínku i jiné výrobní a komerční objekty na prodej a také skladovací halu k pronájmu! Kontaktujte nás pro více informací.

Prodej velmi zajímavé nemovitosti pro podnikání - komerčního objektu o celkové výměře 4154 m² s vlastním parkovištěm a fotovoltaickou elektrárnou, nacházející se v obci Zvěřínek, okres Nymburk, pouhých 7 kilometrů od nájezdu na dálnici D11.

Dům je kolaudován pro výrobu a skladování. V budově, která v minulosti sloužila jako školka s byty, nyní sídlí firma na výrobu dílů pro automotive. Má však zpracovanou studii i na bytový dům. Nachází se totiž na konci zástavby u lesa - přírodního parku a z druhé strany navazuje na pole a louky. Je tak na skvělém místě jak pro reprezentativní sídlo firmy s kancelářemi, tak pro bydlení.

V budově proběhla kompletní rekonstrukce - vyměněny byly veškeré vnitřní rozvody, povrchy, omítky, celé přízemí je bezbariérové s možností vybudování chráněné dílny.

Máme zde kamery, zabezpečovací zařízení, fotovoltaickou elektrárnou na střeše se střídačem, rolety, tři klimatizační jednotky, po dohodě lze přenechat i kompresor se vzdušníkem pro výrobní činnost.

Suterén nabízí dvě garáže, každou o ploše 19 m².

V přízemí, s užitnou plochu přibližně 400 m², se nachází 7 výrobních dílen, dvě šatny, jídelna, kuchyňka, několik toalet včetně bezbariérové, několik pokojů, kompresorovna, rozvodna, expedice výrobků, úklid, spíž, sklad, chodby a velká terasa orientovaná do vzrostlé zahrady s parkovištěm.

První patro nabízí velkou jednací místnost, obrovskou kancelář pro organizaci a chod firmy a další dvě výrobní dílny

Zvěřínek se nachází pouhých 2,5 kilometru od Sadské a 7 kilometrů od Nymburka. Nachází se ve velmi oblíbené lokalitě pro strategické investice - v dojezdové vzdálenosti 25 minut do Prahy. Jenom pro zajímavost, v nedaleké Vrbové Lhotě, nyní roste největší centrum ojetých vozu v Evropě.

Perfektní nemovitost i lokalita si zasluhuje perfektní prezentaci. Pokud vás zaujala, a chcete se domluvit na prohlídce, nebo nabízet svůj dům či byt podobným způsobem, stačí napsat nebo zavolat.

Parametry nemovitosti

Cena
21 995 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a kompletního právního servisu
Aktualizováno
3. 2. 2024
Adresa
Rudé armády, Zvěřínek
ID
0951
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
700 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jakub Němec

Jakub Němec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Zvěřínku?

Podobné nemovitosti