Prodej bytu 3+1, Zlín, Podlesí II, 72 m2

Podlesí II, Zlín

5 493 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 178 Kč /za měsíc

(Cena k jednání)

Exkluzivní partneři v Zlíně

Informace k bytu

Mám pro vás další příležitost, hledáte-li pro sebe či své blízké dostupné bydlení ve Zlíně. Tentokrát se jedná o prodej bytu 3+1 v ulici Podlesí, která je součástí populárního zlínského sídliště Jižní Svahy, situovaného nad centrem města. Pojďme si tento třípokojový byt na Jižních Svazích představit blíže. Jak to vypadá uvnitř?

Přirozeně prosvětlený, čistý interiér nové bytové jednotky s obytnou plochou téměř 73 m2 dokáže zaujmout na první pohled a vybízí tak k okamžitému nastěhování. Je zde krásná koupelna s vanou i samostatné WC s obložením v jednotném designu. Byt disponuje dvojicí neprůchozích pokojů se základním vybavením a kvalitními plastovými okny. Všimněte si ve videu, jak do pokoje proudí denní světlo! Plně vybavená kuchyně v souladu s trendy je průchozí do obývacího pokoje. Sádrokartonová příčka mezi kuchyní a obývákem však budoucím majitelům dává možnost upravit po jejím odstranění současnou dispozici 3+1 na vzdušnější a ještě prostornější 3+kk.

Byt na Podlesí se nachází v moderním bytovém domě, k jehož výhodám oproti klasickým panelákům patří například parkovací stání v podzemní garáži přímo pod domem, které si lze k bytu dokoupit. Na rozdíl od většiny obyvatel Zlína si tak s parkováním před domem nebudete muset dělat starosti, ať už se domů budete vracet z práce nebo třeba z nákupu ve známém OC Čepkov (3 km), vzdáleném jen pár minut jízdy. Do samotného centra města se během chvilky snadno dostanete i pěšky (pouze 1,5 km). Další výhodou nemovitosti na prodej je bezesporu prostorný balkon orientovaný na jih a nechybí zde ani sklep. Milujete vůni a chuť čerstvého pečiva? O důvod navíc vybrat si právě tento byt na prodej. Přímo pod ním má totiž pobočku vyhlášené valašské pekařství a z prvního patra si tak nejen pro vynikající chléb či koláče snadno zajdete kdykoliv se vám zamane.

Vydáte-li se správným směrem, tak okolí domu už ani nepřipomíná sídliště. Naopak vybízí k procházkám na čerstvém vzduchu a dalším pohybovým aktivitám s výhledem na město. Bytový dům se nachází totiž jen 600 metrů od lesa, jak ostatně samotný název ulice napovídá, nebo můžete relaxovat u 400 metrů vzdáleného přírodního biotopu. Jedná se tedy o nejklidnější a nejvíce lukrativní část oblíbené městské části s veškerou myslitelnou občanskou vybaveností (zastávka trolejbusu hned u domu, supermarkety 500 m, ordinace lékařů atd.). To všechno jsou důvody, proč většina zdejších obyvatel nedá na tuto lokalitu dopustit.

Chcete to vidět naživo?

Na místě vám vše vysvětlím a ukážu.

Na viděnou ve Zlíně

Parametry bytu

Cena
5 493 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena k jednání
Aktualizováno
19. 3. 2024
Adresa
Podlesí II, Zlín
ID
2351
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
83 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
72 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REAL PREMIUM

Tř. Maršála Malinovského 1393, Uherské Hradiště

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 30 lidí

Prodejce

Tomáš Surovec

Tomáš Surovec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Zlíně?

Podobné nemovitosti