Pronájem bytu 2+kk, Kroměříž, Velehradská, 51 m2

Velehradská, Kroměříž

17 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Kroměříži

Informace k bytu

Nabízíme Vám k pronájmu bydlení v novostavbě domu na ulici Velehradská v Kroměříži.

Zděný byt 2+kk se nachází čtvrtém nadzemním podlaží v zástavbě nových bytových domů na ulici Velehradská v Kroměříži. V bytě je velký obytný prostor s vybavenou kuchyní a ložnice. Součástí jsou také 3 lodžie a šatna. Celková plocha bytu je 51 m2, plocha teras 6,84 m2, sklep 3,43 m2. Byt je vzdušný díky velkým oknům.

Součástí bytu je nainstalovaná kuchyňská linka, která je vybavená sklokeramickou varnou plochou, odsavačem par a vestavnou troubou. K dispozici je lednice a pračka.

K bytu je jedinečná možnost pronájmu parkovacího stání (cena 1.500,-/měsíčně).

Ulice Velehradská přiléhá k centru města, poblíž domu je otevřený nový parkovací dům.

Díky poloze domu se nachází vše na "dosah ruky". Centrum města, obchod s potravinami a další nákupní možnosti přímo u domu. Další veškerá občanská vybavenost je v docházkové nebo dojezdové vzdálenosti. Dopravní spojení zajišťují autobusy MHD. Kolem města Kroměříž vede dálnice D1 s rychlým dosahem města Brna nebo Zlína. Kolem města Kroměříže slouží dálnice jako obchvat města.

Volný od 1.4.2024.

Požadavky: pracující, slušná osoba nebo pár, nekuřáci a zájemci bez zvířat

Náklady na bydlení:
14.000,-Kč nájemné + 1.000,-Kč záloha na elektrickou energii + 4.000,-Kč záloha na ostatní služby (topení, voda, výtah…) + vratná kauce ve výši dvou nájmů + služby RK

Parametry bytu

Cena
17 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
2. 2. 2024
Adresa
Velehradská, Kroměříž
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
61 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
51 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TOP REAL INVEST

Oskol 319/23, Kroměříž

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

David Vyzula

David Vyzula

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Kroměříži?

Podobné nemovitosti