Prodej rodinného domu, Křimov, 700 m2

Křimov

3 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 250 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Křimově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Dům v obci Křimov Domina je vzhledem ke své velikosti vhodný například pro vícegenerační bydlení. Oddělené vchody nabízí i možnost vytvořit bydlení pro dvě samostatné rodiny nebo spojit v objektu bydlení a podnikání. Vlastní dům o zastavěné ploše 293 m2 je funkčně rozdělen na dvě části. Přes přistavenou verandu je přístup do hlavní obytné části domu. Vstup do druhé části objektu je zajištěn přes venkovní kryté schodiště a střešní terasu. Obě části jsou zároveň průchozí i uvnitř objektu. Prostorná půda má navíc potenciál dalšího možného využití. Součástí domu je garáž (50m2) se servisním kanálem a menší sklep. Původní konstrukční materiál domu je kámen, následné přístavby jsou pak z cihel a Ytongu. Stropy jsou zaklopené dřevotřískou a podlahy v 2.NP jsou betonové, v části je položena dlažba. Schodiště vnitřní i venkovní jsou z dlouhověkého terasa. Sedlová střecha je krytá eternitem. Vytápění je možné buď kotlem na tuhá paliva případně i plynovým kotlem. Na pozemku je umístěný zásobník plynu. Rozvody vody a otopné soustavy jsou v domě řešeny v plastu, v užívaných místnostech jsou osazeny radiátory. Voda je přivedena z obecní studny, splašky jsou řešeny žumpou. Na pozemku je i studna. Přivedena je elektřina 380V.
V obytné místnosti prvního podlaží je možné dodělat kachlová kamna. Vizualizace hlavní obytné části představuje jednu z možných variant interiéru.
Na pozemku je také bývalá hospodářská budova, která slouží jako dílna (66m2), spolu s přistavěnou kotelnou (31m2).
Kromě vlastní parcely (827m2) o celkové zastavěné ploše 390 m2, jsou společně v prodeji i přilehlé pozemky, z čehož tvoří 1473m2 jiná stavební parcela. Celkově se jedná o pozemky s výměrou 2819m2.
Dům sousedí ze severní strany s obecní zpevněnou komunikací. Vlastní přístup a orientace pozemku je na jih / jihozápad s nerušeným výhledem do okolní krajiny.

Parametry domu

Cena
3 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Křimov
ID
0032-NP07822
Stavba
Smíšená
Plocha užitná
700 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
2819 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you

náměstí 1. Máje 95/25, Chomutov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Zuzana Šílená, DiS.

Zuzana Šílená, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Křimově?

Podobné nemovitosti