Prodej bytu 3+1, Staré Město, Alšova, 86 m2

Alšova, Staré Město

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Starém Městu

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení majitelů nabízíme k prodeji prostorný byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 s výměrou 86 m2. Byt se nachází ve Starém Městě u Uherského Hradiště na ulici Alšova v revitalizovaném domě se čtyřmi nadzemními podlažími.

V bezprostřední blízkosti se nachází dětské hřiště, ve vzdálenosti do 400 metrů se nachází autobusová zastávka, potraviny, restaurace a do 1 km můžete navštívit koupaliště či sportovní centrum. Do centra města se chůzí dostanete do 10 minut. Výhodou bytu je umístění v klidné části města a možnost okamžitého nastěhování.

Vstup do bytu je tvořen delší chodbou s rozsáhlou vestavěnou skříní. Z chodby se po levé straně dostanete postupně do ložnice a do pokoje s lodžií, obě místnosti jsou neprůchozí. Po pravé straně z chodby se nachází vstup do koupelny s vanou i sprchovým koutem, dále oddělená toaleta a také kuchyň s kuchyňskou linkou včetně kombinovaného sporáku. Do výrazně prostorného obývacího pokoje s jídelním koutem se dostanete rovně z hlavní chodby. V případě potřeby je možno obývací pokoj a jídelní kout rozdělit a rozšířit dispozici bytu na 4+1.

K bytu náleží dva sklepy, což je velkou výhodou pro uskladnění potravin, ale také horských kol atd. Výhodou je vlastní plynový kondenzační kotel Protherm (stáří 2 roky), který zajišťuje nižší spotřeby bytu.

Z důvodu nedodání energetického štítku je uvedena energetická náročnost třídy G.

Nabízíme Vám možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejvýhodnější financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti nejen v oblasti hypotéky, ale také pojištění majetku.

Pokud máte zájem o bydlení v tomto rodinném bytě ve Starém Městě, neváhejte se obrátit na realitního zprostředkovatele.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Alšova, Staré Město
ID
1266
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
86 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 178 lidí

Prodejce

Ing. David Gergela

Ing. David Gergela

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Starém Městu (okr. Uherské Hradiště)?

Podobné nemovitosti