Prodej rodinného domu, Racková, 225 m2

Racková

11 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 55 759 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize a nákladů na převod)

Exkluzivní partneři v Rackové

Informace k domu

Rád bych Vám představil moderní rodinný dům v obci Racková, jehož rekonstrukce se nyní blíží dokončení a jehož finální podobu si máte možnost uzpůsobit svým představám.
Tento dům se nyní nabízí bez finálních povrchů, dveří a obložek, a bez kuchyně. V případě zájmu je majitel připraven vše dokončit zájemcům na míru - lepený vinylový povrch, dveře a obložky.
Dům je dispozičně řešen jako 4+kk s garáží a suterénem 75m2 pro zázemí domu, nebo pro podnikání. V přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní(43m2) s lodžií a výhledem do zahrady, koupelna s toaletou, v mezipatře je velká ložnice(19m2). V patře jsou pak připraveny dvě ložnice - jedna větší s výměrou 16m2 a druhá se samostatnou šatnou a lodžií s výhledem do zahrady. Dále koupelna s vanou a toaletou a technická místnost s prostorem pro pračku a sušičku.
Dům prošel kompletní rekonstrukcí - zateplená fasáda a střecha, výměna oken za moderní plastová, nové rozvody elektřiny, vody a odpadů. Dům je vytápěn ústředním topením s radiátory a plynovým kotlem.
Rovinatý pozemek o celkové výměře 749 m2 je udržován a oplocen.
Dům je připojen na obecní vodovod, elektřinu a plyn. Kanalizace v obci není - dům je napojen na jímku s přepadem. U domu vlastní studna pro zalévání.
Racková je klidná rozvíjející se obec s dobrým napojením do Zlína a v budoucnu i na dálniční přivaděč u Holešova. V obci je k dispozici škola
i školka, obchod a restaurace.
Zaujala Vás tato nabídka? Neváhejte a kontaktujte mě pro více informací nebo domluvení prohlídky.

Parametry domu

Cena
11 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a nákladů na převod
Aktualizováno
21. 3. 2024
Adresa
Racková
ID
693036
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
225 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
106 m2
Podlahová plocha
225 m2
Plocha nemovitosti
749 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Filip Zvonek

Filip Zvonek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rackové?

Top nabídky

Podobné nemovitosti