Pronájem bytu 2+kk, Nymburk, K Lesu, 53 m2

K Lesu, Nymburk

14 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena je uvedena bez poplatků a bez provize RK)

Exkluzivní partneři v Nymburku

Úklidové služby

Informace k bytu

V oblíbené části Nymburka, v bezprostřední blízkosti přírody a cyklostezky, pro Vás máme v nabídce k pronájmu bytovou jednotku v rezidenční oblasti Babín.

Jedná se o bytovou jednotku s dispozicí 2KK, o velikosti 53,5 m2, s balkónem 2,9 m2 a sklepní kójí. Byt je částečně vybavený. K dispozici je kompletně vybavená kuchyňská linka s lednicí a mrazákem. Součástí koupelny je vana, umyvadlo s koupelnovou skříňkou, otopným žebříkem. V bytě je instalována také klimatizační jednotka. Byt je vytápěn pomocí podlahového topení.

V bytovém domě je k dispozici výtah a dále se zde nachází společné prostory určené pro odkládání jízdních kol a kočárků. Před domem a v jeho okolí jsou parkovací stání.

Veškerá občanská vybavenost se nachází v dochozí vzdálenosti. Výhodou umístění domu je také bezprostřední blízkost cyklostezky vedoucí podél Labe.

Měsíční nájemné činí 14.500,- Kč. Zálohy na služby, vodu, teplo činí cca. 4.800,- Kč.

Kauce ve výši dvou nájmů. Provize RK je ve výši jednoho nájemného.

Nastěhování je možné ihned.

Parametry bytu

Cena
14 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Cena je uvedena bez poplatků a bez provize RK
Aktualizováno
23. 1. 2024
Adresa
K Lesu, Nymburk
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
53 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 44 lidí

Prodejce

Mgr. Zuzana Váňová

Mgr. Zuzana Váňová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Nymburku?

Podobné nemovitosti