Prodej bytu 1+kk, Třešť, Nádražní, 27 m2 (ID: 1782107)

Nádražní, Třešť

1 840 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 769 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Třešti

Informace k bytu

Prodej nového bytu 1+kk v Třešti u Jihlavy. Kolaudace prosinec 2023. K nastěhování ihned. Přímo od developera bez provize RK. Ceny garsonek od 1.840.000Kč. Jarní akce: SLEVA 50.000,-Kč na každou bytovou jednotku při zaplacení kupní ceny do 15.5.2024.

Více na https://www.bydlenitrest.cz/

Nový bytový dům je postavený v klidné části města Třešť plné zeleně na ul. Nádražní. Ve třech podlažích s výtahem si můžete vybrat byty 1+kk-3+kk s balkónem nebo lodžií.
Byty 1+kk mají výměru 27m2 nebo 32m2. Ke každé garsonce patří balkón o velikosti 3m2. Budoucí kupující si může vybrat dekor a typ podlahové krytiny a interiérových dveří.

Byt se skládá se z malé předsíně, z koupelny se sprch. koutem, s umyvadlem a WC. Z předsíně vcházíme do prostorného pokoje o výměře 20m2 s velkým francouzským oknem, díky kterému je v pokoji dostatek světla a sluníčka.

Garsonka je vhodná díky dostupné ceně jako startovací byt pro mladé, investiční bydlení a také jako vhodná alternativa bydlení pro aktivní seniory. Chcete si užívat života a zbavit se starostí o váš dům? Kupte si u nás byt a budete mít dost času na sebe a na své koníčky.

Dům je situován v blízkosti vlakového nádraží a autobusové zastávky. Dopravní dostupnost je dobrá vlakem a autobusem jak to Telče tak do nedaleké Jihlavy. Nespornou výhodou je umístění domu vedle policejní stanice.

Třešť nabízí klidný život s komfortem většího města, kdy obchody mají otevřeno i o víkendu. Velmi dobrá je také dopravní dostupnost do Jihlavy, neboť dům je situován v blízkosti vlakového nádraží i autobusové zastávky. Nesmírnou výhodou je sousedství policejní stanice.
Zavolejte a domluvte si nezávaznou prohlídku. Rádi vás domem provedeme.

Parametry bytu

Cena
1 840 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Nádražní, Třešť
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
27 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo STARKON JIHLAVA CZ, a.s.

STARKON JIHLAVA CZ, a.s.

Stará Říše 198, Stará Říše

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Pavla Semrádová

Pavla Semrádová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Třešti?

Podobné nemovitosti