Prodej bytu 1+kk, Polná, Nerudova, 35 m2 (ID: 1903420)

Nerudova, Polná

2 099 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 003 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Polné

Informace k bytu

POSLEDNÍ BYTY NA PRODEJ !!!!
Nabízíme Vám ke koupi byt 1+kk 35m2 ve 2-podlaží bytového domu BD1, v projektu GARDEN REZIDENCE POLNÁ. Součástí bytu je vlastní parkovací stání, sklep a balkón s výhledem do celé lokality.
Dům je postaven v energetické třídě "B", což je zárukou nízkých provozních nákladů. Bytový dům je 4-podlažní a má vlastní výtah.
Při vstupu do bytu se nachází předsíňka kde je možno mít dostatek úložných prostor. Po pravé straně se nachází koupelna s toaletou a sprchovým koutem. Dále z předsíně vstoupíme do obýváku spojeného s kuchyní o velikosti 20m2 se vstupem na balkón.
Byt je vybaven kvalitními plastovými okny s trojskly a 7-komorovým systémem, dále součástí bytu jsou kvalitní plovoucí podlahy, keramická dlažba, dveře s obložkovými zárubněmi.
Lokalita GARDEN REZIDENCE POLNÁ je od 05/23 celá zasíťována, jsou zde nové asfalty a v celé lokalitě je internet-optika. V lokalitě se nachází samostatné parcely, bytové i řadové domy. Součástí lokality jsou zelené plochy, dětské hřiště a do centra je to pouhých 5min.
Město POLNÁ disponuje kvalitní občanskou vybaveností, včetně škol, školek, doktorů, pošty prostě vše co člověk potřebuje.
Jde o Vaše bydlení, kde trávíte podstatnou část svého času. Žijte kvalitně, s nízkými provozními náklady a hlavně ve svém.

Parametry bytu

Cena
2 099 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Nerudova, Polná
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
35 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LAFETA

Vyšehradská 1349/2, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Veronika Šťastná

Veronika Šťastná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Polné?

Podobné nemovitosti