Prodej bytu 3+kk, Ostravice, 101 m2 (ID: 1781954)

Ostravice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Ostravici

Informace k bytu

Prémiové apartmány navržené pro moderní život s důrazem na udržitelnost.

Apartmán je postaven na unikátním místě. Nabízí nádherné výhledy, dokonalý klid a dobrou dostupnost do města.

Součástí projektu je také wellness s venkovním swim spa, ze kterého můžete pozorovat zasněžené panorama Beskyd. Nebude chybět také sauna s odpočívárnou v kamenném, sto let starém, domě.

Největší apartmán se rozprostírá na dvou podlažích. V horním patře jsou krásné ložnice s výhledem na hory a koupelnou. Ve spodním patře je prostorný obývací pokoj s kuchyní a malou koupelnou. Apartmán má balkon a zahradu a plně nahrazuje život v rodinném domě.

Dům na sobě bude mít solární panely s bateriovým úložištěm, aby byl co nejvíce soběstačný. Topení si můžete zapnout na dálku přes aplikaci Loxone, ve které můžete také sledovat spotřebu domácnosti, nebo si zapnout saunu. Dům je nízkoenergetický. U domu bude auto nabíječka, která bude přiřazovat spotřebu k jednotlivým apartmánům. Do domu bude zajištěn také chytrý přístup.

V domě budou celkově tři apartmány, pro více informací nás prosím kontaktujte.

V okolí je množství dobře značených turistických tras na horské hřebeny. Apartmány jsou na červené značce vedoucí na Lysou horu. Ostravice má mistrovské golfové hřiště, které se v zimě mění na běžeckou stopu.

Ostrava je vzdálená 25 minut a Frýdek-Místek 10 minut.

Dokončení 2Q 2024.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 1. 2024
Adresa
Ostravice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
101 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SLONKA

Nádražní 142/20, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Tomáš Slonka

Tomáš Slonka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Ostravici?

Podobné nemovitosti