Prodej rodinného domu, Tachov, Dolní Předměstí, 279 m2

Dolní Předměstí, Tachov

7 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 738 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Tachově

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

V exklusivním zastoupení si Vám dovoluji nabídnout k prodeji rodinný dům o současné dispozici 2+1 s možností rozšíření na 4+1 a nebytovými prostory (zařízená restaurace 138 m2), zahradou v Tachově, ul. Dolní Předměstí. Užitná plocha domu činí cca 279 m2. Celková plocha pozemku je 234 m2.
V 1.NP se nachází plně zařízená restaurace o výměře cca 138 m2. Kapacita restaurace je cca 40 lidí a je tvořena hlavní místností s barem, kuchyní, sociálním zařízení pro hosty (dámské / pánské) a personál, skladem potravin. Nebytový prostor je v současné době zkolaudován pro provozování restaurace, avšak využití prostor je různorodé, např. pro obchod, služby, či jiné podnikání. Restaurace je připravená k okamžitému otevření.
Ve 2. NP se nachází bytová jednotka o současné dispozici 2+1 (141 m2) s balkonem. V podkroví již předpřipravený prostor pro další místnosti. Je tedy možné vybudovat další bytovou jednotku.
Dům prošel rekonstrukcí. Vytápění domu je řešeno elektrickým kotlem. Dále možné vytápět objekt dvěma krbovými vložkami. Vytápění je rozděleno zvlášť na restauraci a zvlášť na bytovou jednotku. Voda je přivedena z veřejného vodovodu a odpad sveden do veřejné kanalizace.
Dále je možné řešit prodej domu směnou za bytovou jednotku s doplatkem. Nespornou výhodou je poloha domu a který se nachází v centru města u řeky Mže.
Více informací bude sděleno při prohlídce nemovitosti.
Koupi RD lze realizovat pomocí hypotečního úvěru, který Vám pomůžeme zprostředkovat.

Parametry domu

Cena
7 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Dolní Předměstí, Tachov
ID
SF01/24
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
279 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
234 m2
Podlahová plocha
279 m2
Plocha nemovitosti
234 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední elektrické
Balkon
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Stanislav Frýbl

Stanislav Frýbl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Tachově?

Podobné nemovitosti