Prodej ubytování, Český Krumlov, V Jámě, 76 m2

V Jámě, Český Krumlov - Latrán

9 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 227 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Českém Krumlově

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji penzion vedený na LV jako rodinný dům, se dvěma samostatnými bytovými jednotkami ( každá bytová jednotka má svůj vlastní vchod ), s dispozičním řeším 2+1 a 2+KK , nyní plně sloužící a vybavený jako apartmánové byty ke krátkodobým a popřípadě dlouhodobým pronájmům .
Dům se nachází nedaleko historického centra České Krumlova, pouhých 400 m., od státního zámku. Dům je po celkové rekonstrukci, částečně podsklepený velmi vkusné zařízení bytových jednotek s kvalitních a nadstandardních materiálů a předmětů. Parkovací stání je přes placené parkoviště, řešeno s platným bezplatným vjezdem a výjezdem u domu pro dvě osobní auta.

Byt č .1 - s terasou, o velikosti 45 m2, s dispozičním řešením 2+1 (kuchyně, pokoj , ložnice , šatna, koupelna s WC a velkým sprchovým koutem.

Byt č.2 - s venkovním posezením, o velikosti 31,4 m2, s dispozičním řešením 2+KK (kuchyně s pokojem , ložnice , koupelna s WC s velkým sprchovým koutem.
Voda – obecní , vytápění tepelným čerpadlem , klimatizační jednotka, kamerový a bezpečnostní systém Jablotron, internet,
Koupi možno financovat hypotéčním úvěrem, velmi dobrá investiční příležitost. Více informací poskytneme na prohlídce dané nemovitosti.

Parametry nemovitosti

Cena
9 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 1. 2024
Adresa
V Jámě, Český Krumlov - Latrán
ID
0020-NP08243
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
76 m2
Typ objektu
Přízemní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Václav Vacek

Václav Vacek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Českém Krumlově?

Podobné nemovitosti