Pronájem bytu 1+kk, Plzeň - Valcha, Dobřanská, 29 m2

Dobřanská, Plzeň, Valcha

6 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(nájem je s kompletními službami a energiemi, kauce 5.000,-Kč, provize RK je 6.000,-Kč vč. DPH - vždy na osobu)

Exkluzivní partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme velice zajímavou a výjimečnou nabídku pronájmu dvou bytů 1+kk, s nádherným panoramatickým výhledem na Borskou přehradu, České údolí a část jižního Plzeňska i zříceninu hradu Radyně. Pronájem je určený zejména pro studenty nebo absolventy, nejedná se o žádný penzion, jak je na foto budovy, vše je uvnitř nově uděláno a prošlo výraznými úpravami a rekonstrukcemi.
Všechny byty jsou kompletně vybavené a zařízené dvěma postelemi, nočními stolky, skříněmi, pracovními stoly a židlemi. Všude jsou nově vybudované kuchyňské linky se sklokeramickým vařičem, lednička s mrazákem. Vstup z místnosti na vlastní, velkou terasu. Koupelna je vždy se sprchovým koutem a toaletou. Vše viz foto.
Měsíční nájem je 6.000,-Kč s kompletními službami s energiemi vč. vysokorychlostního internetu. Částka je paušálně na jednu osobu v bytě a každý měsíc stále stejná. Nic se nevyúčtovává. Neřeší se přeplatky ani nedoplatky. Pronájem je v rámci jednoho bytu maximálně pro dvě osoby a výhradně pro studenty a studentky už i díky umístění, pouze 2 minuty od ZČU. Za celý byt při dvou osobách je částka 12.000,-Kč komplet se vším.
Zastávka MHD, autobusu je přímo před domem, možnost parkování vozu. Jedná se o nový projekt moderního pronájmu pro studenty a studentky ZČU, LFUK, vyšších odborných a jazykových škol spuštěný před dvěma roky. Pouze pro slušné a klidné zájemce!

Volné a k dispozici od 15. února nebo 1. března 2024. Vše záleží na domluvě, stejně tak i termíny prohlídek. Kdo hledá krásné a klidné prostředí, tak si skutečně přijde na své. Jezdí sem i noční spoje. Veškerá občanská vybavenost do 5 minut, několik turistických stezek, krásný pohled na Bory a Litice. Bydlení podobného typu s velkými terasami se v Plzni vůbec studentům nenabízí! Je možno i lůžka samostatně. Vřele a jednoznačně doporučuji! Máme k dispozici bydlení i pro jednotlivce, vybavení a zařízení jsou prakticky všude stejné. Upřesňující dotazy rád zodpovím telefonicky nebo na e-mailu a skutečně vše je na domluvě. Moderně rekonstruováno. PENB - G, štítek není v současné době k dispozici, ale pracuje se na jeho vyhotovení. Nabídka je pouze studentská. Skvělé pro pár. Výborný klid na relaxování a učení na vlastní terase, která je přístupná přímo z bytu.
Bezpečné, klidné prostředí, uzamykatelná budova, kamerový systém spol. prostor, bezproblémové parkování. Možnost pronájmu i pro jednotlivce, nestudenty, kteří chtějí být sami bez spolubydlícího. Cena nájmu se službami a energiemi při jedné osobě 10.500,-Kč komplet vč. internetu.
Doporučuji!

Parametry bytu

Cena
6 000 Kč /za měsíc Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
nájem je s kompletními službami a energiemi, kauce 5.000,-Kč, provize RK je 6.000,-Kč vč. DPH - vždy na osobu
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Dobřanská, Plzeň, Valcha
ID
2192
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
33 m2
Patro
1. z 3
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
29 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Lukáš Mičola

Lukáš Mičola

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Plzni?

Podobné nemovitosti