Prodej rodinného domu, Brumov-Bylnice - Bylnice, 235 m2

Brumov-Bylnice

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Brumově-Bylnici

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme jedinečnou příležitost stát se majitelem prostorného rodinného domu, který je synonymem pro komfort, prostor a kvalitní bydlení. Tento nádherný dům o dispozic 5+1 je situován v klidné části Brumova-Bylnice a čeká, až si ho někdo zamiluje a nazve svým domovem.
Užitná plocha činí 235 m2, celková plocha pozemku je 313 m2, kolaudace proběhla v roce 2001, dům má balkóny - pro slunečné dny, garáž - bezpečné parkování pro Váš vůz, flexibilní kombinované vytápění - tuhá paliva i plyn.
Dispozice:
- Přízemí: prostorná hala, která Vás zavede do moderní koupelny s WC a technické místnosti, nechybí zde ani přístup do vlastní garáže.
- 1. patro: Srdce domu - zde naleznete plně vybavenou kuchyň, ložnici pro klidné sny, obývací pokoj pro společné chvíle a jídelnu, kde se setká celá rodina.
- 2. patro: Poskytuje trojici pokojů pro soukromí každého člena rodiny a připravený prostor pro další koupelnu a wc

Dům je obklopen přírodou a s rychlým přístupem ke všem městským službám, nabízí dokonalou rovnováhu mezi městským životem a únikem do klidu vlastního domova.
Představte si, že se probouzíte a na snídani si vychutnáváte výhled z vašeho balkonu. Představte si bezstarostné večery v kruhu rodiny v teple vašeho obývacího pokoje. A představte si klid, který vám přinese vědomí, že žijete ve vlastním domě postaveném na pevných základech. Je čas otevřít dveře vašeho nového domova.

Brumov-Bylnice je město v okrese Zlín ve Zlínském kraji, asi 6 km jižně od Valašských Klobouků a 30 km od Zlína. Žije zde přibližně 5 500 obyvatel.

Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes. Tento rodinný dům není jen místem k životu, je to investice do Vaší budoucnosti, Vašeho štěstí a rodinné pohody.
Kontaktujte nás a nechte si zprostředkovat prohlídku, která vám odhalí všechna kouzla tohoto úžasného místa.
PENB nebyl dodán - z tohoto důvodu uvádíme třídu G. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.

Parametry domu

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Brumov-Bylnice
ID
E1363B019
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
235 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
313 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Voda
Místní zdroj
Balkon
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Martin Kopunec

Martin Kopunec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brumově-Bylnici?

Podobné nemovitosti