Prodej domu na klíč, Lešany, 94 m2

Lešany

5 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 070 Kč /za měsíc

(Uvedená cena je za dům na klíč včetně pozemku.)

Exkluzivní partneři v Lešanech

Informace k domu

Poslední volný dům č. 3 na klíč k prodeji v klidné části obce Lešany. Realizace bungalovu proběhne ještě letos – do konce roku 2024.

Nabízený dům má užitnou plochu od 94 m2 a je situován na pozemku o velikosti 686 m2. Jedná se o bungalov 4 + kk se sedlovou střechou. Dispozici a typ domu můžete vybírat z 4 připravených variant.

V rámci projektu již byla vybudovaná nová komunikace s parkovacími místy a přípojkami vodovodu, kanalizace, elektřiny a plynu. Kousek od výstavby je dětské hřiště. Nad vesnicí se nachází chráněná přírodní rezervace Na hůrkách.

Obec Lešany leží jen 8 minut jízdy z Prostějova nebo 27 minut z Olomouce. Do blízkého Kostelce na Hané, kde je veškerá občanská vybavenost, vám bude stačit 5 minut autem.

Jsme přímo realizační firma a také developer.

Lze financovat hypotečním úvěrem. S financováním nebo prodejem vaší stávající nemovitosti vám rádi pomůžeme. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
5 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Uvedená cena je za dům na klíč včetně pozemku.
Aktualizováno
6. 2. 2024
Adresa
Lešany
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
94 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
686 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Nikola Zuziaková

Nikola Zuziaková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje domů na klíč v Lešanech (okr. Prostějov)?

Podobné nemovitosti