Prodej rodinného domu, Cheb - Cetnov, 70 m2

Cheb, Cetnov

3 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 918 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Chebu

Informace k domu

Realitní kancelář REBELLION nabízí rodinný dům (dvojdomek)(4+1) s pozemkem(354m²) u přehrady Skalka u Chebu v k.ú. Cetnov na prodej.
Jedná se o samostatně stojící dvojdomek v rekreační oblasti Cetnov s vybavením. RD je celoročně užívaný. V domě jsou plastová okna. Rodinný dům je zděný (cihla), izolovaný 15cm polystyrenem, na střeše je šindel s nainstalovanými fotovoltaickými panely(2023). Kuchyňská linka na míru s novými spotřebiči – myčka nádobí, sklokeramická deska a el. trouba zn. CONCEPT. Podlahy – dlažba, plovoucí podlaha. Do objektu se vchází samostatným vchodem, nebo vedlejší verandou. Topení elektrické(radiátory) nebo v krbu(dřevo). Samostatné WC. Koupelna – vana. V patře, kam vedou dřevěné schody(dub) je jeden pokoj a druhý pokoj – nedokončený. Na JZ straně je venkovní terasa s výhledem na přehradu Skalka. K přehradě - koupání 5 minut chůze.
Do objektu není zavedený veřejný vodovod, ale je možné se připojit. Momentálně je využívaná studna s užitkovou vodou. Teplá voda (el. bojler). Odpad – septik. RD není podsklepený. Lze se připojit na WIFI. Celková výměra : 354m² z toho zastavěná plocha činí 75m². V zadní části RD je kůlna na zahradní nářadí.
Parkovat lze vedle RD nebo přímo pod přístřeškem na osobní automobil na pozemku. Restaurace - občerstvení se nachází v docházkové vzdálenosti 5 minut. Do centra Chebu cca 15 minut autem nebo pravidelnou autobusovou dopravou ( zastávka 10 minut pěšky). Zdarma Vám zajistíme financování při koupi nemovitostí s komplexními službami a nejvýhodnější úrokovou sazbou! Pro více informací a prohlídku volejte na tel. 602961353. PENB G

Parametry domu

Cena
3 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Cheb, Cetnov
ID
2024-01-16
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
70 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
75 m2
Plocha nemovitosti
279 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Studna
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo rebellion s.r.o.

rebellion s.r.o.

Americká 155/25, Františkovy Lázně

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 83 lidí

Prodejce

Iveta Billová

Iveta Billová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chebu?

Podobné nemovitosti