Prodej bytu 1+1, Ústí nad Labem, Peškova, 37 m2

Peškova, Ústí nad Labem - Mojžíř

899 999 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 289 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Vítejte v oáze klidu a přírodního pohodlí! Představujeme vám krásný byt 1+1 v klidné lokalitě Ústí, Neštěmice, obklopeném nádhernou přírodou a zelení. Tento útulný družstevní byt o ploše 37 m2 se nachází na 7. podlaží moderní devítipodlažní panelové budovy.

Co dělá tento byt zvlášť atraktivním? Okolí je opravdu krásné! Rozkládá se v krásné přírodě s hojnou zelení, což vám přinese klid a relaxaci každý den. Byt se nachází na řadovém sídlišti, kde najdete veškerou potřebnou infrastrukturu a komfort moderního života.

Užijte si relaxaci a krásné výhledy z lodžie, kterou tento byt nabízí. S výtahem je každodenní pohyb snadný a bezstarostný.

Tento skvělý byt je připraven k okamžitému nastěhování, ať už hledáte své první vlastní útočiště nebo útulné místo pro odpočinek. Najdete zde veškeré potřebné vybavení a služby v docházkové vzdálenosti.

Technické vybavení je kompletní - disponujete telefonem, internetem, satelitem, kabelovou televizí a kabelovými rozvody, abyste byli vždy propojeni se světem. Doprava je velmi pohodlná díky blízkosti vlakové, dálniční a silniční sítě, a samozřejmě nechybí ani městská hromadná doprava.

S dálkovým vodovodem, elektřinou 230V, plynovodem a veřejnou kanalizací nemusíte řešit žádné technické detaily. Topení je zajištěno ústředním dálkovým systémem, takže se nemusíte bát chladnějších dnů.

Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost vlastnit byt v tak klidné lokalitě! Kontaktujte nás a rádi Vás provedeme osobní prohlídkou tohoto jedinečného bytu.

S financováním vám rád pomůže můj kolega. V případě zájmu neváhejte a ihned volejte pro více informací! :-)

Parametry bytu

Cena
899 999 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
23. 3. 2024
Adresa
Peškova, Ústí nad Labem - Mojžíř
ID
66631005
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
37 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Lukáš Hung

Lukáš Hung

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Ústí nad Labem?

Podobné nemovitosti