Prodej rodinného domu, Trhové Sviny, 350 m2

Trhové Sviny

10 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 375 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Trhových Svinech

Informace k domu

Prodej rozlehlého rodinného domu - penzionu v obci Todně u Trhových Svinů.
Původní domek byl postavena v roce 1885, ten byl kompletně zrenovován a rozšířen na současný stav. Stavba probíhala od roku 2013 a kolaudace proběhla v roce 2022.
V původní staré části domu byli vystavěny nové vnitřní zdi a vnější zdi jsou zatepleny vatou. Nové zdivo je cihla 40 cm, vše zatepleno. Nemovitost byla stavěna tak, aby mohla být využívána jako penzion. (popř. bytový dům)
Popis dispozice - hlavním vchodem přes uzavřený dvůr projdeme vstupní halou (využívána jako zimní zahrada) do chodby ve tvaru L, ze které vcházíme do kuchyně spojené s obývacím pokojem, další dveře vedou do komory, dále koupelna s komorou, WC, další čtvery dveře podél chodby patří ložnicím a poté projdeme kolem WC do další kuchyňky a z ní do prostoru využívaného jako společenská místnost, kde najdeme bar, sezení cca 25 míst, soc. zař. pánské WC a dámské WC se sprchou. Ze společenské místnosti vedou dveře kterými se prochází do prvního patra domu, kde probíhá výstavba 3 bytů - apartmánů (1+kk, 2+kk, 2+kk). Stejným východem ze společenské místnosti se vychází i na velmi rozlehlou zahradu (rozloha 2.214 m2) s vyhřívaným bazénem, zastřešenou terasou, okrasnou zahradou a krásným výhledem, zde se nachází také stavba o rozloze 34 m2 kterou majitel využívá na uskladnění zahradních potřeb a jako dílnu. V další části domu je vybudovaná další bytová jednotka o dispozici 1+kk s vlastních vchodem ze dvora a poslední část domu patří kotelně a garáži.
Vytápění je zajištěno automatickým kotlem na tuhá paliva, kamny s výměníkem na tuhá paliva a příprava pro elektrokotel. Voda je obecní, odpady řešeny ČOV navíc na pozemku studna. Kamerový systém.
Více informací u makléře, který také zprostředkuje případné financování.

Parametry domu

Cena
10 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 1. 2024
Adresa
Trhové Sviny
ID
00080
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
750 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
350 m2
Plocha nemovitosti
2799 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Realvize - realitní kancelář

Staroměstská 1504/1, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Margita Stejskalová

Margita Stejskalová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Trhových Svinech?

Podobné nemovitosti