Prodej zemědělské usedlosti, Zběšičky, 2600 m2

Zběšičky

8 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 39 079 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Zběšičkách

Informace k domu

Nabízíme k prodeji pozemky vč. staveb v obci Zběšičky v jižních Čechách (okres Písek).
Celková plocha 6959 m2. Dle územního plánu jsou pozemky určeny pro výrobu a skladování včetně zemědělských staveb. Na pozemcích se nachází dvě studny, přípojka plynu, veřejného vodovodu a kanalizace, elektřiny.
První písemná zmínka o obci pochází z roku 1215, koncem 19. století patřil zdejší statek čp. 6 (jehož pozůstatky jsou součástí prodeje) velkostatkáři Vácslavu Havlovi, dědu posledního československého a prvního českého prezidenta Václava Havla.

Parametry domu

Cena
8 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 1. 2024
Adresa
Zběšičky
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
2600 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
6959 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

STEEL EFECT a.s.

STEEL EFECT a.s.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Zběšičkách?

Podobné nemovitosti