Pronájem skladu, Znojmo, 9735 m2

Znojmo

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, Za pronájem)

Exkluzivní partneři v Znojmu

Informace k nemovitosti

Potřebujete pro své podnikání velké výrobní, prodejní, nebo skladovací prostory? Přímo v průmyslové zóně ve Znojmě je naplánována výstavba budovy dle vašich požadavků, která bude v souladu s Vaším podnikatelským záměrem. Přípustným využitím je především výstavba prodejních ploch, výrobních a skladovacích prostor, stavby autoopraven, autoservisů a jiných prostor pro vaše podnikání. Hledáme tedy případné zájemce, kteří by měli zájem o dlouhodobý pronájem v plánované budově. Jedná se o pozemek na ulici Družstevní, v areálu TOS Znojmo.
Momentálně má majitel pozemku zpracovanou studii pro výstavbu výrobně skladovacího objektu s administrativní částí o celkové zastavěné ploše 9 991,84 m2. Navrhovaná výška budovy je 14 m (v nejnižším místě 11 m). Železobetonová prefabrikovaná budova bude opláštěna tepelně izolačními panely s jádrem z minerální vaty. Administrativní část o ploše 69,94 m2 bude obsahovat kancelář (19,8 m2), WC, šatnu, sociální zázemí a úklidovou místnost. Zbytek budovy může být využíván jako jeden prostor o ploše 9 735,76 m2, nebo jej lze rozdělit na 6 menších skladů o ploše 1442,4 m2.
Projekt lze částečně uzpůsobit vašim představám. Na výstavbu je již vydáno stavební povolení. Více informací v RK.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
info v RK, Za pronájem
Aktualizováno
13. 1. 2024
Adresa
Znojmo
ID
403010
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
9735 m2
Typ objektu
Přízemní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Petra Išová

Ing. Petra Išová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu skladů v Znojmu?

Podobné nemovitosti