Prodej výrobních prostor, Úvaly, Jiráskova, 1122 m2

Jiráskova, Úvaly

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(V případě rychlého jednání možná sleva. Možnost převzetí HÚ za nadstandardní úrok. )

Exkluzivní partneři v Úvalech

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Hledáte nové prostory pro svoji výrobu a je pro Vás důležitá skvělá dopravní dostupnost a také hezké kanceláře a zázemí pro Vaše zaměstnance?
Já pro Vás přesně takové prostory mám. Jedná o výrobní halu s kancelářemi, která byla dokončena v roce 2015. Její využití bylo výroba na CNC strojích.
Díky velmi strategické poloze 5 minut od zastávky vlaku Úvaly se do centra Prahy dostanete za 30 minut vlakem, autem pak do 40 minut.
Budova se nachází přímo u železniční trati, a tak si budete moci užívat romantický výhled z kanceláře přímo na projíždějící vlaky.
Nyní něco k technickým parametrům budovy. Celková podlahová plocha je 1 122 m2. Skladovací a výrobní prostory se nachází v 1NP a mají plochu 713 m2. Kanceláře a zázemí o velikosti 293 m2 se nachází ve 2NP. A to není vše. Ještě je tu dílna a technické místnosti v 1PP, a to o velikosti 116 m2. Všechna podlaží jsou propojena výtahem. Celá budova je vytápěna tepelnými čerpadly, podlahy mají nosnost 5t/m2 a je zde mostový jeřáb s nosností 3,2 t. Do budovy jsou dva přímé vjezdy se sekčními vraty.
Neváhejte a přijďte se přesvědčit na vlastní oči, že tato budova je pro Vaše podnikání jako stvořená.
Těším se na viděnou na prohlídce.

Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N97117.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
V případě rychlého jednání možná sleva. Možnost převzetí HÚ za nadstandardní úrok.
Aktualizováno
26. 1. 2024
Adresa
Jiráskova, Úvaly
ID
N97117
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
1122 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ladislav Stránský

Ladislav Stránský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Úvalech?

Podobné nemovitosti