Prodej rodinného domu, Brno, Gebauerova, 190 m2

Gebauerova, Brno

13 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 672 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)

Exkluzivní partneři v Brně

Informace k domu

Velký dům v klidné a výborně dostupné lokalitě - ideální pro rodiny i investory
Máme pro vás jedinečnou nabídku, která představuje dokonalé spojení moderního bydlení a investičního potenciálu. Možnost rozdělit dům až na tři samostatné bytové jednotky znamená, že můžete využívat výhod dlouhodobých i krátkodobých pronájmů, což přináší stabilní příjmy.
Rekonstrukce tohoto domu byla provedena s důrazem na kvalitu a moderní prvky, což zvyšuje atraktivitu také pro případné nájemce. Dlážděný dvorek s posezením a malou zahrádkou přináší místo pro klidné chvíle odpočinku.
Nezanedbatelnou výhodou je možnost převzetí hypotečního úvěru ve výši cca 5 mil., úrokovou sazbou 2,19%, měsíční splátkou 22.750,- Kč a fixací do června 2026!

Dispozice:
• Hlavní bytová jednotka: 5+kk s možností rozdělení na 2 samostatné bytové jednotky
Upravený sklep pod 1/2 domu, nové podlahy, kotelna, umožní široké využití - od dílny až po wellness zonu.
Ve světlé a prostorné vstupní hale najdete velkou odkládací místnost s oknem, vstup do sklepa, dveře do dvora a otevřené schodiště.
V 1. patře se nachází nadstandardně rozlehlý obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s balkonem, sprchovým koutem a WC a samostatný pokoj.
Ve 2. patře najdete 3 ložnice a koupelnu s vanou a WC.
Ve všech místnostech je elektrické podlahové vytápění (infra folie)
• Vedlejší bytová jednotka: 2+kk s samostatným vchodem přímo z ulice, která zahrnuje oddělené zádveří s úložným prostorem, prostorný pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu se sprchovým koutem a WC. Tato jednotka má samostatný kotel pro vytápění a ohřev vody. Je to ideální řešení pro hosty, turisty na krátkodobé nájmy nebo dlouhodobé nájemníky.

Lokalita:
Klidná jednosměrná ulice v příjemné části Židenic s řadovou zástavbou rodinných domů s bezproblémovým parkováním. V blízkosti domu je zastávka MHD, obchody, restaurace, školy i sportoviště. Jedná se o lokalitu vhodnou pro rodinné bydlení s výbornou dostupností centra i dálnice D1.
Pokud vás nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat. Ráda vám dům ukážu, upřesním veškeré informace a poskytnu projektovou dokumentaci. Pokud jste si nevybrali z uveřejněné nabídky, zadejte nám prosím Vaši poptávku a my se pokusíme najít odpovídající nemovitost.

Parametry domu

Cena
13 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
30. 1. 2024
Adresa
Gebauerova, Brno
ID
BP110378
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
132 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Allrisk reality

Palackého třída 1152/104, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Hana Hodonská

Hana Hodonská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brně?

Podobné nemovitosti