Prodej rodinného domu, Třešť, Nerudova, 85 m2

Nerudova, Třešť

2 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 867 Kč /za měsíc

(+ provize RK, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Třešti

Informace k domu

Vítejte v naší exkluzivní nabídce prodeje rodinného domu na ulici Nerudova v Třešti, který představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají možnost rekonstrukce a uplatnění vlastních kreativních nápadů. Tato nemovitost má mnoho potenciálu a nabízí řadu výhod pro budoucí majitele.

S dispozicí 3 + 1 a zastavěnou plochou 85 m2 na pozemku o rozloze 210 m2, máte zde dostatek prostoru pro realizaci svých představ. Energetický štítek G vám dává možnost provést důkladnou rekonstrukci a dosáhnout vysoké energetické účinnosti.

Tato nemovitost je připojena k veřejné kanalizaci, což pro vás znamená maximální pohodlí. Co je však ještě zajímavější, je možnost získat dotaci "oprav dům po babičce" s nízkým úrokem 3,5 %. To vám umožní financovat rekonstrukci a přeměnit tuto nemovitost podle svého.

Máme pro vás k dispozici výkresy vizualizace rekonstrukce v digitální podobě, abyste si mohli lépe představit výsledek. Cílový stav po rekonstrukci počítá s dispozicí 4 + KK o velikosti 130 m2 a komerční prostor o velikosti 35 m2. Po dohodě můžete využít místního projektanta, který bude mít dohled nad rekonstrukcí a provede vás celým procesem.

Nemusíte se starat o zdlouhavé administrativní procedury, protože noví klienti jsou ušetřeni veškerého vyřizování povolení i investice, která činila 200 tisíc korun.

Kromě toho disponuje tato nemovitost malým sklípkem, který může být využit jako úložný prostor pro potraviny nebo vinný sklep. K domu také náleží garáž o rozloze 28 m2, kterou lze využít jako komerční prostor pro vlastní podnikání nebo pronájem.

Tato lokalita nabízí širokou škálu občanské vybavenosti a služeb, což ji činí atraktivním místem k bydlení a životu. Naleznete zde mateřskou, základní a střední školu, poštu, městský úřad a knihovnu, restaurace, kavárny, lékaře, polikliniku, veterinu, přírodní koupaliště, supermarkety... Supermarket Albert cca 2 min. chůze, autobusové nádraží 4 min. chůze, vlakové nádraží 17 min. chůze nebo 4 min. autem.

Samozřejmostí naší realitní kanceláře je fotogalerie a virtuální (3D) prohlídka bytu, pomocí které si můžete nemovitost prohlédnout nejdříve pohodlně z vašeho domova.
Kromě toho Vám zajistíme výhodné financování a poskytneme právní servis včetně advokátní úschovy a právního poradenství.

Tato nemovitost na ulici Nerudova v Třešti představuje jedinečnou příležitost pro investici do budoucna. Nezmeškejte šanci začít s vlastní rekonstrukcí a přizpůsobit tento dům podle svých představ a přání. Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku této zajímavé nemovitosti.

Parametry domu

Cena
2 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
15. 3. 2024
Adresa
Nerudova, Třešť
ID
01385
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
85 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
210 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Monika Halodová

Monika Halodová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Třešti?

Podobné nemovitosti