Prodej vícegeneračního domu, Sulice - Želivec, K Hájku, 185 m2

K Hájku, Sulice, Želivec

19 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 94 838 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Sulicích

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte moderní bydlení na krásném místě nedaleko od Prahy? Nabízíme vám novostavbu rodinného dvougeneračního domu s dispozicí 2x 4+kk, v Sulicích, v okrese Praha-východ, na rozhraní obcí Štiřín a Želivec v opakovaně oceňované ulici K Hájku. Dům je umístěn v moderní zástavbě, na konci slepé ulice s výhledem do přírody.

Dům kolaudovaný v roce 2021 se nachází na vlastním pozemku o výměře 1005m² a má zastavěnou plochu 212m². Užitná plocha činí 185m². V objektu se nachází 6 pokojů, 2 koupelny, 4 WC a dvě velké společenské místnosti s rozlohou 45 a více metrů, kde se nachází kuchyňský kout a obývací pokoj. Z každé poloviny domu je z chodby výstup na společnou půdu, která poskytuje 25 metrů úložných prostor. Součástí ceny domu je též kompletní vybavení a nábytek vkusně ladící s interiérovými povrchy. Zahrada byla realizována v roce 2019 a poskytuje soukromí díky husté síti vzrostlé zeleně.

Tato dvougenerační nemovitost zdůrazňuje bezpečnost, rodinnou atmosféru a nabízí skvělé vybavení, doporučujeme ji jako ideální řešení bydlení pro mladou rodinu s dětmi a její rodiče, rodinu s dospívajícími dětmi, které touží po vlastním prostoru a zároveň potřebují být v blízkosti rodičů nebo dvě spřátelené rodiny s dětmi. Náročnější klientela ocení možnost dům dispozičně upravit a vytvořit tak 5 až 6 útulných místností a velký společenský prostor s kuchyní a jídelnou o rozloze 95 metrů čtverečních.

Jde o velmi klidné a přátelské místo obklopené zelení, lesy a několika rybníky a zároveň nabízející veškerou občanskou vybavenost. Štiřínský zámek a golfový rezortu Štiřín je vzdálený 700 m. Jen 500 metrů od domu se nachází základní a mateřská škola, další ZŠ a MŠ se nachází v přilehlé části Kamenice jen 1,5 kilometrů od domu. V okolí jsou 4 moderní restaurace, obchody Billa, Tesco, Lidl a místní potraviny, dále 2 pizzerie, 5 velkých dětských hřišť, cukrárna, dětské centrum, pediatr i lékař, veterinární klinika, úřad, golf centrum, zámecká zahrada. V pohodlné vzdálenosti od domu staví autobusové spoje ke stanici metra Budějovická, autem se lze během chvíle napojit na Městský okruh.

Obec či obce přilehlé pořádají pravidelné aktivity (Dětský den, rozsvěcení stromečku, mikulášská nadílka, oslava konce prázdnin, pouť). V blízkosti se nachází skate parky, fotbalová hřiště, hokejová hala, cyklistické stezky, tělocvična, boxerna a další atrakce pro sportovní vyžití pro děti i dospělé.

Tato nemovitost je skvělou volbou pro rodiny, které hledají bezpečný a rodinný domov. Příjemné prostředí, vybavení pro děti a blízkost škol a parků jsou jejími hlavními přednostmi.

V případě financování nemovitosti hypotékou Vám zdarma pomůže náš hypoteční specialista. V případě zájmu o osobní prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Rádi Vám ukážeme tuto výjimečnou nemovitost a odpovíme na všechny Vaše dotazy.

Parametry domu

Cena
19 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
K Hájku, Sulice, Želivec
ID
10608
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
185 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
212 m2
Plocha nemovitosti
1005 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Marie Stoklasová

Marie Stoklasová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Sulicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti