Prodej chalupy, Loučná pod Klínovcem - Háj, 263 m2

Loučná pod Klínovcem, Háj

9 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 609 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Exkluzivní partneři v Loučné pod Klínovcem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme k prodeji horskou dvoj - chalupu v Krušných horách

Hledáte klidné a krásné místo pro odpočinek a relaxaci? Chcete si užít nádherné výhledy na okolní přírodu a lyžařské středisko Klínovec? Pak je tato nabídka právě pro Vás!

V exkluzivním zastoupení nabízíme prostornou a zařízenou horskou dvoj - chalupu v Háji u Loučné
pod Klínovcem, v srdci Krušných hor.
Nemovitost se nachází v místě se stavební uzávěrou, takže si můžete být jisti, že výhled na okolní krajinu zůstane nerušený.

Chalupy mají celkovou užitnou plochu 262,5 m2 a stojí na pozemku o velikosti 1622 m2.
Větší nemovitost nabízí v přízemí: vstupní halu, velkou obývací místnost s krbem, plně vybavenou kuchyň, koupelnu, toaletu a technickou místnost. Přízemí je částečně podsklepeno. V obytném podkroví se nachází 3 pokoje a toaleta.
Menší nemovitost nabízí v přízemí chodbu s toaletou a technickou místností, dále pak obývací pokoj s krbovými kamny a plně vybavenou kuchyňskou linkou. V patře jsou 2 pokoje, terasa a koupelna s toaletou. Nemovitost je vhodná pro celoroční užívání, je napojena na veřejnou vodovodní síť, má vlastní elektrický kotel. Pro odpad slouží septik.
Vzhledem k tomu, že mají obě nemovitosti možnost samostatného vstupu, je menší nemovitost vhodná pro osobní využití a větší případně k pronájmu.

Nemovitosti se nacházejí v klidné a malebné obci Háj, která je součástí města Loučná pod Klínovcem. Obec vznikla v 16. století v souvislosti s krušnohorským dolováním rud, ale postupně se proměnila v rekreační centrum zaměřené především na zimní sporty na nedalekém Klínovci. Lokalita je atraktivní nejen pro tuzemské, ale i pro německé turisty, kteří oceňují blízkost lyžařských středisek na Klínovci a Fichtelbergu. Nemovitost je ideální pro milovníky zimních sportů, turistiky i relaxace v přírodě. V okolí chalupy se nachází mnoho zajímavostí, jako například historická vápenka, zaniklá osada Königsmühle, trojmezní hraniční kámen. Pro milovníky turistiky a cyklistiky je k dispozici Krušnohorská běžecká magistrála, naučná stezka Loučná pod Klínovcem nebo Trail Park Klínovec.

Nemovitosti jsou dobře dostupné po silnici I/25, která spojuje Karlovy Vary a Chomutov. Nejbližší autobusová zastávka je vzdálena 300 metrů, nejbližší vlaková stanice je v Loučné pod Klínovcem, 2 km od chaty. V zimní sezóně je k dispozici skibus, který jezdí mezi chalupou a skiareálem Klínovec.

Cena za nemovitosti je včetně veškerého vybavení a nábytku. Nemovitost je k dispozici ihned. Lze plynule navázat na letní sezónu s možností pronájmu přes Booking ( s aktuálním hodnocením 8.2.).

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, se kterým Vám rádi pomůžeme.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího dle jím stanovených kritérií.

Pokud máte zájem o tuto jedinečnou příležitost, neváhejte nás kontaktovat.

Těšíme se na Vás na prohlídce.

Parametry domu

Cena
9 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Loučná pod Klínovcem, Háj
ID
56081
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
263 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
348 m2
Plocha nemovitosti
1622 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
120V
Odpad
Septik
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Dlážděná
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Loučné pod Klínovcem?

Podobné nemovitosti