Prodej nízkoenergetického domu, Brno - Černovice, Smutná, 96 m2

Smutná, Brno, Černovice

12 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 58 094 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Brně

Informace k domu

Představte si, sedíte na terase, pijete kávu a děti si hrají na zahradě nebo před domem. Vidíte na ně, nemusíte se o ně bát, protože jste v uzavřeném areálu. Autem přijedete pohodlně k domu, nákup jen „hodíte“ za dveře do kuchyně…

Vítejte, nacházíte se v rodinném domě v Černovicích, který spojuje výhody bydlení v domě a bytu. Prostory tak akorát velké, abyste si nešlapali po hlavě a zároveň jste netrávili většinu volného času úklidem a údržbou. Dostatek prostoru i soukromí, žádní sousedé s uchem na zdi. Nízká spotřeba energií, protože je dům vybaven rekuperací, podlahovým topením, předokenními žaluziemi….

Že se vám tato představa líbí? Pak se podívejte na další informace níže a nebo si rovnou domluvte prohlídku.


- vhodný pro mladou rodinu, či starší pár - jedná se o menší dům 96m2
- dispoziční řešení 4+kk
- technická místnost s rozlehlou komorou
- moderní technologie - rekuperace, podlahové topení, elektrické předokenní žaluzie
- bíle lakované bezfalcové interiérové dveře
- součástí domu je kuchyňská linka
- zahrada 216m2
- parkování na pozemku pro 2 auta
- samostatná uzavřená ulice se 4 RD

RD číslo 2 nabízí perfektní dispoziční řešení - přístup do domu je přes dřevem kryté závětří, do vstupní haly s prostorem pro vestavěnou skříň, z ní je pak možné vstoupit do komory o rozloze 6m2 a na samostatné WC, nebo do hlavního obývacího prostoru s kuchyňském koutem. Z obývacího pokoje je přístup do zahrady a na terasu a vedou z něj schody do druhého patra, které má 3 samostatné neprůchozí pokoje, opět samostatné WC a koupelnu se sprchovým koutem s moderním systém walk-in.

Dům je postaven z cihelného zdiva se zateplením kontaktním fasádním systémem. Okna jsou plastová. podlahová krytina je vinylová SPC, tedy vysoce zátěžová s pevným jádrem.
Vytápění je elektrické podlahové, dalším prvkem je rekuperační jednotka, která zajišťuje nízkou spotřebu energií a neustálou výměnu vzduchu v domě. Dům je v energetické kategorii A.

Pokud hledáte alternativu k bydlení v bytě, rozhodně Vás tento dům zaujme a oslní. V nabídce máme poslední dva domy, proto s prohlídkami neváhejte, těšíme se na Vás s dobrou horkou kávou.

Rád Vám pomůžeme s hypotéčním financováním. Pokud potřebujete prodat Vaši nemovitost, rádi se o tento obchod postaráme rychle a za maximální cenu a veškeré kroky navážeme tak, aby nikde nevznikl problém.

Parametry domu

Cena
12 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Smutná, Brno, Černovice
ID
D454
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
96 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Rušná část obce
Plocha budovy
65 m2
Podlahová plocha
96 m2
Plocha nemovitosti
216 m2
Plocha zahrady
216 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
55 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Dlážděná
Telekomunikace
Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo AC Real

AC Real

Dělnická 397/39, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ivor Ševčík

Ivor Ševčík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje nízkoenergetických domů v Brně?

Podobné nemovitosti