Prodej rodinného domu, Rudice, 140 m2

Rudice

10 370 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 49 420 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize RK a kompletního právního servisu.)

Exkluzivní partneři v Rudici

Informace k domu

Nabízíme Vám exkluzivně k prodeji rodiný dům 5+kk v nové výstavbě Rezidence Rudice. Dům č.13. Dispozice domu 1NP: chodba, pracovna, samostatné WC, schodiště, obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, technická místnost, schodiště do podkroví - 2NP: chodba, koupelna s velkou vanou, sprchovým koutem a společným WC, ložnice, dva pokoje.
Výstavba je realizována v její klidné části na okraji obce Rudice.
V současné době probíhá I. Etapa výstavby čtyř rodinných domů. V dalších etapách bude probíhat výstavba dalších 12-ti domů. Jedná se o projekt výstavby rodinných domů na klíč. Rodinné domy budou kompletně dokončeny s možností několika výběrů interierů jako jsou podlahy, dlažby, dveře a zárubně, obklady, sanita. Domy budou kompletně dokončeny včetně dokončovacích prací kolem domu, jako jsou terénní úpravy, terasa, chodníky, oplocení atd. Použitý materiál při výstavbě: pórobetonové tvárnice PORFIX, betonová střešní krytina KMB Beta elegant, plastová okna s trojsklem, vinylové podlahová krytina, keramická dlažba a obklady. Vytápění domů zabezpečí podlahové topení a pro úsporu energie zde budou instalována telená čerpadla. Domy jsou v energetické kategorii B tedy velmi úsporné. Zastavěná plocha domu činí 108m2. Obytná plocha 140m2. Plocha pozemku činí 604m2. Uvedená cena je konečná, naši provizi hradí developer. Dokončení první etapy říjen 2024.

Parametry domu

Cena
10 370 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize RK a kompletního právního servisu.
Aktualizováno
19. 3. 2024
Adresa
Rudice
ID
689646
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
108 m2
Podlahová plocha
140 m2
Plocha nemovitosti
604 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Ostatní
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo AGENTURA ZVONEK

AGENTURA ZVONEK

Josefa Stancla 151, Uherské Hradiště

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Jiří Tomaňa

Jiří Tomaňa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rudici (okr. Uherské Hradiště)?

Podobné nemovitosti