Prodej rodinného domu, Nový Jičín, Štursova, 90 m2

Štursova, Nový Jičín

3 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 727 Kč /za měsíc

(výměry jsou je orientační)

Exkluzivní partneři v Novém Jičíně

Informace k domu

V zastoupení majitele si Vám naše společnost dovoluje nabídnout možnou koupi RD s garáží v centru Nového Jičína, na ulici Štursova, který je o celkové výměře 187 m2 včetně zastavěné plochy a menšího dvorku před domem (zahrady).
Dům je dispozičně tvořen dvěma pokoji, kuchyní s kuchyňskou linkou, koupelnou se společným WC a v podkroví je možnost vybudování dalších pokojů. Dům tak může být o dispozici až 4+1.
K domu náleží přístavba bytové jednotky o dispozici 1+kk o výměře 20 m2 s vlastním sociálním zázemím.
Dům prošel částečnou rekonstrukcí, která obnášela výměnu oken za plastová, plovoucí podlahy, vybudování nové koupelny s WC a především je v domě udělána nová elektroinstalace.
Dům je napojen na elektřinu, obecní vodovod a kanalizaci. Plynová přípojka je na pozemku.
Vytápění je elektrické (přímotopy) a ohřev vody bojlerem.
Přístavba o bytové jednotce 1+kk, která patří k domu, jak je již zmíněno výše lze případně pronajmout či využít pro bydlení člena rodiny apod.
Jedná se o dvojdům, kde každá polovina domu má i svou vlastní adresu a adresa tohoto nabízeného domu je Štursova ulice nikoliv Příčná, ke které patří i větší výměra zahrady. U tohoto nabízeného domu je zahrada pouze tak velká jak je vyobrazeno na fotografiích ( 187 m2 včetně zastavěné plochy ).
Vzhledem k tomu, že nemáme k dispozici štítek energetické náročnosti (PENB) uvádíme dle zákona třídu G.
S případným financováním Vám velice rádi a zcela zdarma vypomůžeme prostřednictvím našich kolegů, finančních specialistů a to za velice výhodných podmínek.
Pokud Vás zaujala tato nabídka tohoto pěkného příměstského domu, kde si nový majitel zcela jistě vytvoří velice útulné bydlení, neváhejte kdykoliv kontaktovat makléřku na uvedených kontaktech. Ráda Vás pozve k osobní prohlídce, která napoví beze sporu víc než uvedené informace či fotografie.

Parametry domu

Cena
3 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
výměry jsou je orientační
Aktualizováno
30. 3. 2024
Adresa
Štursova, Nový Jičín
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
90 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
187 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 115 lidí

Prodejce

Renáta Mandincová

Renáta Mandincová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Novém Jičíně?

Podobné nemovitosti