Prodej rodinného domu, Praha - Písnice, Ke kašně, 177 m2

Ke kašně, Praha 4, Písnice

19 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 91 740 Kč /za měsíc

(uvedená cena je vč. garážového stání a provize RK)

Exkluzivní partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k domu

Poslední dům v projektu na prodej!

Prodej luxusní řadové rodinné vily (ozn. B3) o dispozici 5+kk s terasami, která je součástí projektu 9 nízkoenergetických vil v lukrativní části Prahy 4 - Písnice. Jedná se o výjmečný rezidenční projekt s vlastní komunikací, oplocením a množstvím zeleně. Do roku 2029 bude dokončena stanice metra Písnice, která bude vzdálena jen 7min chůze.

Jedná se o dvoupodlažní vilu o dispozici 5+kk o už. ploše 178m2, s pozemkem 430 m2, se zahradou o vel. 315,3m2. Dům je vybaven nejmodernějšími technologiemi, které Vám výrazně ušetří náklady na provoz domu, jako je rekuperace vzduchu, tepelné čerpadlo, podlahové vytápění v celém domě a v neposlední řadě, kvalitní obvodové zdivo s nadstandardním zateplením. Součástí ceny je také příprava na klimatizaci, venk. žaluzie, fotovolt. panely a bateriové úložiště. Přízemí domu dominuje prostorný obývací pokoj nadstandardně prosvětlený velkoplošným posuvným oknem, na nějž navazuje jídelna a kuchyně, odkud můžete přímo vstoupit na krytou terasu a užívat si celé zahrady. Ve 2NP jsou 4 prostorné ložnice, šatna a velkorysá koupelna s vanou a dalším WC.

Aktuálně se dokončují interiéry domu (kolaudace 12/2023). Stále je však možné vybírat z množství kvalitního interiérového vybavení - podlahy, zárubně, dveře, dlažby, obklady, sanitu apod. a vybavení a obklad koupelny ve 2.NP.

Projekt je naprosto ideální pro rodiny s dětmi.

Lokalita je zcela klidnou částí Prahy, kde se snoubí výhody rodinného bydlení na přechodu mezi městským a venkovským charakterem zástavby se zachováním všech výhod života v hlavním městě. V Písnici a v docházkové vzdálenosti od domů jsou dostupné veškeré služby - zdravotní středisko, obchody, školy, školky (jedna ze školek je přímo v ul. Ke Kašně), restaurace, kulturní a sportovní zařízení. Milovníci přírody mohou využít jen 10min. chůze vzdálenou Modřanskou rokli, kde se nachází několik cyklostezek, fotbalové a basketbalové hřiště. Nebo se můžete společně s dětmi vydat po naučné stezce kolem mnoha dětských hřišť až k rybníku Na mýtě. Cestou můžete pozorovat ryby v potoce nebo třeba jestřáby a sovu pálenou. 5 min. chůze se nachází autobusová zastávka Ke Březině pro linku č. 113 a 333, nebo o kousek dál autobusová zastávka U Studánky pro linku č. 197 - cesta autobusem do stanice METRA C – Chodov trvá jen 9 min.

Parametry domu

Cena
19 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
uvedená cena je vč. garážového stání a provize RK
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Ke kašně, Praha 4, Písnice
ID
N04164
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
177 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
107 m2
Plocha nemovitosti
430 m2
Plocha zahrady
315 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Jan Hrnčíř

Jan Hrnčíř

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 4?

Podobné nemovitosti