Prodej rodinného domu, Žihle, 369 m2

Žihle

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Exkluzivní partneři v Žihli

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji udržovanou a krásnou prvorepublikovou vilu v Žihli s nádhernou a velkou zahradou.

Tato vila se nachází uprostřed krásné zahrady v klidné části obce. Je celopodsklepená a do suterénu je možné se dostat jak ze zahrady , tak vnitřním schodištěm.

V 1.NP je vstupní menší hala , široké a pohodlné schodiště , koupelna s WC , samostná ložnice a obývací pokoj s kuchyní a komorou.
Ve 2.NP je koupelna s WC , samostatný pokoj a další 2 pokoje se šatnou.
Po schodišti je možné se dostat na krásnou a prostornou půdu , kde lze vybudovat další pokoje , hernu , pracovnu, ateliér atd.

Na zahradě je množství vzrostlých stromů a okrasných keřů. Vedle domu je zpevněná plocha, kde lze umístit například plechovou garáž. V zadní části zahrady je zahradní domek.
Na pozemku je i studna sloužící primárně k zavlažování.

Dům je připojen na elektřinu , vodovodní řad a kanalizaci. Má ústřední topení na kotel na tuhá paliva se zásobníkem, který stačí naplnit jedenkrát týdně.

Tato nemovitost je ideální k čerpání dotace v rámci výzvy "Oprav dům po babičce". Kde získáte zálohově 50% z nákladů na rekonstrukci ( zateplení, fasády, výměna oken a dveří, zateplení střechy, fotovoltaika, tepelné čerpadlo, atd.) Dotace je vyplácena najednou, ještě před realizací rekonstrukce. Výše dotace může činit až 1 milion korun + možné bonusy. Spolupráce s dotační agenturou je zajištěna.

V Žihli , kde žije přibližně 1300 obyvatel je veškerá občanská vybavenost jako je Základní a mateřská škola , Dům dětí a mládeže , zdravotní středisko , obchody , restaurace , benzínová pumpa , autobusové a vlakové spojení atd.

Dům je připraven k okamžitému předání. Velmi rád Vám poskytnu více informací a domluvím se na prohlídce.

Neváhejte mne kdykoliv kontaktovat.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Žihle
ID
223-NP02532
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
369 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
123 m2
Plocha nemovitosti
1997 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Mgr. Michal Malaník

Mgr. Michal Malaník

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Žihli?

Top nabídky

Podobné nemovitosti