Prodej vícegeneračního domu, Varnsdorf, Národní, 500 m2

Národní, Varnsdorf

7 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 742 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Varnsdorfu

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Naše společnost Vám v exkluzivním zastoupení nabízí rodinný dům v centru obce Varnsdorf na vyhledávané ulici Národní.

Nemovitost je vedena jako rodinný dům. Tato nemovitost disponuje v přízemí komerčním prostorem, který se skládá z prodejny, skladu a sociálního zázemí. Další dispozice domu se skládá ze třech bytových jednotek. V prvním patře se nachází bytová jednotka o velikosti 1+1 a bytová jednotka o velikosti 2+1. Ve druhem nadzemním podlaží se nachází bytová jednotka o velikosti 3+1. Celá nemovitost prošla rekonstrukcí: interiérů bytů, odpadů, vody, elektřiny, plynu, výměnou oken za plastová atd. Voda a kanalizace jsou z městského řádu a vytápění je řešeno plynovými kotli .

Každý z bytů a zároveń komerční prostor mají své samostatné elektroměry a vodoměrky. Přestože, se nemovitost nachází v centru obce je součástí domu i menší udržovaná zahrádka využívaná nájemníky. Tuto nemovitost Vám doporučujeme z velmi dobré lokality, dobrého stavu nemovitosti a příznivé ceny. Zároveň je to dobrá investice a s financováním Vám rádi zdarma pomůžeme.

Parametry domu

Cena
7 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 2. 2024
Adresa
Národní, Varnsdorf
ID
05181
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
500 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
600 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 42 lidí

Prodejce

Tomáš Jakoubek

Tomáš Jakoubek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Varnsdorfu?

Podobné nemovitosti