Prodej vícegeneračního domu, Nový Hrozenkov, 220 m2

Nový Hrozenkov

6 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 407 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Novém Hrozenkově

Informace k domu

Krásné bydlení, vícegenerační bydlení, penzion, bydlení s příjmem z penzionu . Jakákoliv kombinace, která vám přijde zajímává, je možná v tomto velmi pěkně zrekonstruovaném domě v malebném prostředí Nového Hrozenkova.

Dům o zastavěné ploše 124 m2 s dvěma podlažími a podkrovím nabízí 2 bytové jednotky se samostatným vchodem i samostatným vstupem na pozemek.
V prvním podlaží je bytová jednotka 3+kk s koupelnou a technickou místností, která slouží k bydlení. Součástí vchodu z boku domu je i malá zastřešená terasa.
V druhém podlaží a podkroví je další bytová jednotka, prostorná 4+kk s třemi koupelnami, která je zařízena jako penzion. Součástí této části domu je i samostatná zastřešená pergola.

Pozemek není velký, 221 m2, přesto nabízí 2 soukromé prostory. Starost o něj, tak nezabere moc času a vzhledem k okolí máte přírodu všude kolem sebe.

Rekonstrukce domu proběhla v roce 2011, interiér byl zrekonstruován před 2 lety. Z inženýrských sítí je přivedena elektřina, napojena kanalizace, plyn je dostupný na hranici pozemku. Jako zdroj vody slouží vrtaná studna, topení je zajištěno kotlem na biomasu s ústředním rozvodem po celém domě a 2 bojlery pro ohřev vody.

A lokalita?
Jedním slovem malebná. Sousední Velké Karlovice jsou svými hotely a chatami pro rekreaci již známé až "profláklé". I Nový Hrozenkov si stále drží punc místa v srdci Valašska, které uspokojí lyžaře, cyklisty, houbaře a všechny kdo chtějí relaxovat v přírodě. Přírodní koupaliště "Balaton", Skiareál Kohútka, cyklostezka "Bečva" - to jsou jen některé možnosti, jak zde aktivně odpočívat.

Městys Nový Hrozenkov poskytuje svým občanům veškerou občanskou vybavenost - školu, školku, poštu i knihovnu, zdravotní i stomatologické centrum.
A kam na výlet nebo za prací? Rožnov pod Radhoštěm, Vsetín, Valašské Meziříčí i o něco vzdálenější Zlín jsou města v dojezdové vzdálenosti.

Bližší informace, prohlídku i financování vám rádi zajistíme.

Parametry domu

Cena
6 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 3. 2024
Adresa
Nový Hrozenkov
ID
3616
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
220 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
124 m2
Plocha nemovitosti
221 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Ing. Silvie Jemelíková

Ing. Silvie Jemelíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Novém Hrozenkově?

Podobné nemovitosti