Prodej rodinného domu, Mikulov, U Celnice, 120 m2

U Celnice, Mikulov

Rezervováno
6 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 883 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Mikulově

Informace k domu

Nabízíme k prodeji zděný rodinný domek 3+1 v klidné lokalitě s krásnými výhledy v okrajové části města Mikulova. Jedná se o udržovaný, částečně podsklepený rodinný dům se samostatnou garáží. V suterénu domu se nachází celkem 3 místnosti a je zde umístěno technické zázemí včetně plynového kotle. V prvním nadzemním podlaží se za krytým vstupem do domu nachází slunná veranda s prostornou šatnou, kuchyně, obývací pokoj, ložnice, koupelna, WC i praktická spíž. Dřevěné schodiště Vás přivede do podkroví, kde je situován prostorný dětský pokoj. V případě potřeby lze v podkroví vybudovat další místnost a zvýšit tak dispozici domu na 4+1.
Navazující pozemek o výměře 351 m2 nabízí kromě dostatku soukromí i možnost relaxace v krásném prostředí udržované zahrádky s úžasným výhledem na Svatý kopeček. K uskladnění zahradního nábytku, nebo jako dílnu lze využít zděné technické místnosti, které zároveň tvoří hranici se sousedním domem a umocňují tak pocit naprostého soukromí. Zadní část zahrady byla v minulosti využívána k chovu drobného domácího zvířectva, budoucí využití tohoto prostoru je v současné chvíli limitováno již jen fantazií nového majitele.
Velkou výhodnou této nemovitosti je bezproblémové parkování více automobilů na vlastním pozemku ve vjezdu, případně v prostorné garáži.
V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat a přijďte si tento útulný dům prohlédnout.
Cena je uvedena bez provize RK.
Financování nemovitosti zajistíme.
Klasifikační třída ukazatele energetické náročnosti: G – realitní kancelář neobdržela grafickou část průkazu energetické náročnosti budovy a proto uvádí nejhorší klasifikační třídu

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 10. 2023
Adresa
U Celnice, Mikulov
ID
230030
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
351 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace, Jímka
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Moravika

Moravika

Kostelní nám. 12/5, Mikulov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Dagmar Novotná

Dagmar Novotná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mikulově (okr. Břeclav)?

Podobné nemovitosti