Prodej rodinného domu, Lišov - Hůrky, 190 m2 (ID: 1713554)

Lišov, Hůrky

7 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 695 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Lišově

Informace k domu

Obec Hůrky se nachází jen 3 km od města Lišov, pouze 12 km od Českých Budějovic. Hůrky je malá klidná obec s 250 obyvateli, obklopená příjemnou krajinou s dobrou občanskou vybaveností, komunitním životem a skvělou dopravní dostupností. Do ČB dojedete za 12 minut autem navíc ze směru, kde nebudete stát v dlouhých kolonách. Pro spojení do Lišova, kde je škola i školka, či do ČB můžete použít i pravidelné linky autobusů.

V této obci nabízíme k prodeji rodinný dům o dvou podlažích. Zastavěná plocha domu je 115m2 a celková podlahová plocha domu má výměru 200m2. V přízemí se nachází bytová jednotka se samostatným vstupem o dispozici 2+kk a podlahové ploše 44m2 tvoří ji obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnicí a koupelnou. Z obývacího pokoje je možné vycházet na zahradu. V přízemí domu dále je garáž, technická místnost a dílna. V 1. patře se nachází bytová jednotka o dispozici 4+kk o podlahové ploše 100m2, tvoří ji velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, 3 ložnice, koupelna a WC. Z obývacího pokoje se může vstoupit na balkon.

Dům prošel kompletní rekonstrukcí veškeré nové rozvody odpad, elektřina, voda, topení. Celý dům byl zateplen přízemí domu polystyrenem a 1. patro minerální vlnou o šířce 16cm, vyměněna okna, dveře, podlahy i střešní krytina. Jako zdroj topení je kotel na pelety i elektrokotel. Dům je napojen na elektrickou energii, kanalizaci i veřejný vodovod.

Výhodou domu je jeho stav po kompletní rekonstrukci, jeho umístění i dispozice - dvě samostatné bytové jednotky. Tato dispozice umožňuje případné soužití více generací se zachováním dostatečného soukromí nebo vzhledem k tomu, že obec Hůrky se nacházejí v turisticky atraktivní lokalitě, i k pronájmu, třeba jen na sezónu a získat tak zajímavý pasivní příjem.

Pokud vás nemovitost zaujala, neváhejte mě kontaktovat a rád vám ji ukážu. Stejně tak pomohu se zajištěním financování.

Parametry domu

Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 11. 2023
Adresa
Lišov, Hůrky
ID
13063
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
190 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
115 m2
Plocha nemovitosti
641 m2
Plocha zahrady
526 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Ladislav Petr

Ladislav Petr

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lišově (okr. České Budějovice)?

Podobné nemovitosti