Prodej chaty, Vsetín - Rokytnice, 40 m2

Vsetín, Rokytnice

890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 241 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Vsetíně

Informace k domu

Rekreační chata s číslem evidenčním o zast.ploše 23 m2 se nachází v lokalitě Machalův dvůr - s režimem pronájmu pozemku na 25 let.
Přízemí stavby je zděné (zde se nachází WC, prostorná pracovní místnost a sklep), obytná část a ochoz jsou dřevěné. Voda na pozemku užitková, pitná voda k dispozici ve spodní části osady. K užívání pozemek o výměře cca 400 m2, dojezd autem až k chatě. Nabídka vhodná pro zájemce, který ocení polohu objektu - horní, klidná část u lesa s panoramatickým výhledem - a udržovanou zahradu užitkovou i okrasnou. Vybavení chaty i potřeby pro údržbu zahrady v ceně.

Parametry domu

Cena
890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 2. 2024
Adresa
Vsetín, Rokytnice
ID
VS00500
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
40 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
23 m2
Plocha nemovitosti
400 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Prodejce

Libuše Martinková

Libuše Martinková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Vsetíně?

Podobné nemovitosti