Prodej rodinného domu, Lukavice - Slavoňov, 190 m2

Lukavice, Slavoňov

4 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 254 Kč /za měsíc

(včetně právních služeb, provize)

Exkluzivní partneři v Lukavici

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Výhradně nabízíme prodej RD v centru obce Slavoňov. Na domě proběhla částečná rekonstrukce - plastová okna, ústřední topení, rozvody topení v mědi, fasáda, okapy, střecha, 2 komíny. Dům má 2 bytové jednotky. V přízemí domu se nachází byt 2+1 určený k rekonstrukci. Při vstupu do bytu chodba, kuchyň, 2 pokoje, koupelna se sprchovým koutem a WC, komora, kotelna, ústřední topení, rozvody topení v mědi. V podkroví byt 4+1, kde se nachází chodba, kuchyň, obývací pokoj s krbem, ložnice, 2 pokoje, koupelna s vanou, sprchový kout a samostatné WC. Byt je po rekonstrukci, nová elektroinstalace v mědi, plovoucí podlahy, dlažba, PVC, parkety, ústřední topení, rozvody topení v mědi. Dům je napojený na veřejný vodovod, plyn a kanalizaci. Vytápění zajištěno plynovým kotlem, ohřev vody el. bojlerem. Z půdy možno vybudovat další 2 pokoje. K domu patří zahrada se zapuštěným bazénem, zahradním jezírkem, studna, základová deska k výstavbě zahradní chatky, garáž, dřevník a sklep. Zahrada je oplocena a osázena tújemi. Našim klientům zajistíme financování.

Parametry domu

Cena
4 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právních služeb, provize
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Lukavice, Slavoňov
ID
1282
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
190 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
254 m2
Plocha nemovitosti
922 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Balkon
Garáž
Sklep
Převod do OV
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

PhDr. Blanka Šonová, MBA

PhDr. Blanka Šonová, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lukavici (okr. Šumperk)?

Podobné nemovitosti