Prodej rodinného domu, Moravany - Platěnsko, 121 m2

Moravany, Platěnsko

9 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 609 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Moravanech

Informace k domu

Nabízíme Vám ke koupi novostavbu rodinného domu v klidné části Moravan v Platěnsku. Jedná se o zděnou stavbu rodinného domu typu bungalov s dispozicí 4+kk o zastavěné ploše 157 m2, kolaudovanou v roce 2019.

Výhodou tohoto prostorného domu je jeho praktické uspořádání, kdy jsou všechny pokoje přístupné z centrální chodby, dům dále disponuje technickou místností s druhým vstupem na zahradu, terasu se vstupem z obývacího pokoje, v kuchyni je samostatná spíž, v ložnici je šatna. V koupelně je rohová vana i sprchový kout, výhodou jsou i 2 toalety.
V kuchyni je pěkná kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči. Celý dům působí kompaktně, byly zda použity vkusně zvolené obklady, podlahy, dveře a zařizovací předměty, v předsíní jsou pěkné vestavěné skříně na míru. Další úložné prostory jsou v podkroví domu - je zde možné uložit např. sezónní věci apod. Dům je ve výborném technickém stavu a nabízí klidné bydlení v dosahu Pardubic či Holic.

Dům má elektrické podlahové topení a ohřev vody zajišťuje elektrický bojler (celková roční spotřeba energie domu je 10 MWh), navíc v obývacím pokoji je nový komín, lze tak umístit například krbová kamna a snížit spotřebu energií. Dům je připojený na elektřinu, obecní vodovod a kanalizaci, plynová přípojka je před domem. Dále je na zahradě vlastní vrtaná studna.

Na pozemku se dále nachází stavba prostorné garáže s navazujícím zastřešeným parkovacím stáním pro 3 auta o celkové výměře 87m2, což jistě oceníte v zimních měsících. Na zahradě je řada vzrostlých okrasných i ovocných stromů a keřů, v letních měsících je možné využívat nadzemní bazén. Celková plocha pozemku je 1384 m2. Dům se nachází ve velmi klidné části obce s dostatkem soukromí.

Moravany nabízejí širokou občanskou vybavenost (škola, školka, pošta, praktický i dětský lékař, zubař, knihovna, několik obchodů a restaurací, výborné vlakové spojení atd.). Doporučujeme vám dům pro rodinné bydlení v žádané lokalitě s dobrou dopravní dostupností do Pardubic, Prahy a v dosahu dálnice D35.

Pro více informací nebo pro domluvení prohlídky kontaktujte realitního makléře. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry domu

Cena
9 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Moravany, Platěnsko
ID
128367
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
245 m2
Podlahová plocha
121 m2
Plocha nemovitosti
1384 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 72 lidí

Prodejce

Martin Calta

Martin Calta

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Moravanech (okr. Pardubice)?

Podobné nemovitosti