Prodej bytu 1+kk, Beroun - Beroun-Město, Vinařská, 33 m2

Vinařská, Beroun-Město

3 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 062 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Berouně

Podlahy

Úklidové služby

Informace k bytu

PAROVACÍ STÁNÍ v ceně! Nabízíme Vám k prodeji byt 1+kk ve zděném bytovém domě, který byl vloni kolaudovaný. Jeho podlahová plocha je 33 m2 a nachází se na 2. NP. Má pěknou koupelnu, kde je vana, záchod, umyvadlo, přípojka na pračku a sušičku a topný žebřík. Okno je plastové s bílým parapetem, dveře obložkové, plovoucí podlahy, vše příjemně sladěno, byt působí hezky světle. Z hlavní chodby domu se dostanete do chodby bytu, kde je místo na skříně, odtud do koupelny a do hlavní obývací místnosti. Ta obsahuje kuchyňskou část s přípravou elektřiny, vody a odpadu na kuchyňskou linku. Zájemce jistě ocení, že v ceně prodeje je už zahrnuto venkovní parkovací místo.
Velkou výhodou je moderní vytápění domu - na domě je centrální tepelné čerpadlo a v bytě podlahové vytápění. Tím se dům dostal do třídy energetické náročnosti B - velmi úsporný.
V bytě jsou anténní zásuvky i rozvod datových kabelů. V přízemí domu je možné využívat společnou kočárkárnu.
Bytový dům je úplně nový, v bytě nikdo ještě nebydlel, dům je pěkně udržovaný, v okolí je pozemek, který patří SVJ. Parkovat lze podél příjezdové silnice nebo je možnost koupit garáž vedle domu, jde o betonové samonosné monolyty se světlem i zásuvkou za cenu 690.000 Kč.
Dům se nachází v klidné části Berouna, v nově vzniklé ulici Vinařská, nad oblíbenou částí Palouček. V okolí je sportovní centrum Eden, koupaliště, obchody, veškerá občanská vybavenost. Výhodou je výborné dopravního spojení do Prahy, zastávky autobusu s přímými spoji jsou v dochozí vzdálenosti.

Parametry bytu

Cena
3 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 1. 2024
Adresa
Vinařská, Beroun-Město
ID
5600
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
33 m2
Patro
2. z 3
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
33 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Jitka Lišková

Jitka Lišková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Berouně?

Podobné nemovitosti