Prodej pozemku pro bydlení, Řehlovice - Radejčín, 2401 m2

Řehlovice, Radejčín

3 649 520 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 393 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Řehlovicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Pokud hledáte pozemek pro svůj dům v moderní satelitové zástavbě, rovnou tyto řádný přeskočte. V opačném případě, pokud hledáte jedinečné místo, čtěte dál.

V CHKO Českého středohoří, nedaleko krajského města Ústi nad Labem a 5 km od nájezdu na D8 ve směru Praha-Drážďany, vám v zastoupení majitele nabízíme ke koupi stavební pozemek, který najdete v Radejčíně na konci slepé ulice jako poslední. Za pozemkem se nachází už jen vzrostlé stromy na parcelách, které jsou územním plánem určeny jako plochy zeleně a nezastavitelné.

Váš dům bude stát na velmi mírně svažitém pozemku, pod kterým se okolní pozemky lámou ještě více, takže o své soukromí a klid nepřijdete. Podle územně plánovací informace, kterou s další dokumentací k pozemku najdete na našich webových stránkách, pozemek můžete až ze 40 % zastavět stavbami, zpevněnými plochami a domem o maximálně 2 nadzemních podlažích s podkrovím. Vzniká tak nespočet možností, jak velikost pozemku využít na maximum. Možná vás napadlo, že příležitostí je pozemek také rozdělit a část prodat nebo ponechat pro děti – i taková možnost tu existuje. S příjezdovou komunikací sousedící část pozemku je dost široká na vybudování dvou samostatných vjezdů.

Na hranici pozemku končí vodovodní řád s možností přípojky, elektro přípojka bude vybudována do 10/2024.
Kanalizaci je možné řešit ČOV na vlastním pozemku.
Obec není plynofikována.

V Radejčíně a okolí najdete základní občanskou vybavenost včetně školky a 1. stupně základní školy. Vše ostatní v Ústí nad Labem či Teplicích, které jsou po D8 vzdálené pouhých 15 minut. Okraj Prahy pak navštívíte za 41 minut.

Místo je nádherné. Přijďte se o tom přesvědčit sami a zavolejte si o prohlídku ještě dnes.

Parametry pozemku

Cena
3 649 520 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Řehlovice, Radejčín
ID
00102
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
2401 m2
Odpad
ČOV pro celý objekt, Septik
Komunikace
Neupravená
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RK Premia

RK Premia

Benešovo náměstí 617/14, Teplice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Kateřina Maříková

Kateřina Maříková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Řehlovicích?

Podobné nemovitosti