Prodej rodinného domu, Brušperk, Zádvoří, 270 m2

Zádvoří, Brušperk

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Exkluzivní partneři v Brušperku

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům na ulici Zádvoří v Brušperku. Tento prostorný cihlový dům je ideální volbou pro rodiny s dětmi, které hledají bezpečné a přátelské prostředí.

Tato nemovitost nabízí 5 velkých slunných pokojů rozdělených do dvou podlaží, což zaručuje dostatek místa pro celou rodinu. Celková užitná plocha činí 270m². Zastavěná plocha je 195m². Na pozemku u domu budou mít děti dostatek prostoru pro svoje hry a rodinné aktivity venku.

Dům se nachází v klidné lokalitě, která je ideální pro rodiny a zároveň je v centru obce. V blízkosti se nachází škola, školka, zdravotnické zařízení, pošta, supermarket a kompletní síť obchodů a služeb. To vše Vám usnadní každodenní život Vaší rodiny a dětí.

Pro Váš klid a bezpečí je dům napojen na profesionální PCO.

Co se týče infrastruktury, nemovitost je napojena na kanalizaci a má přívod studené a teplé vody. Elektřina je k dispozici ve standardním napětí 230 V, ale také v silnějším 380 V pro větší spotřebiče. Topení je zajištěno lokálním elektrickým topením a podlahovým topením, které poskytují příjemnou teplotu v celém domě.

Doprava je snadno dostupná díky MHD a autobusům. U domu jsou tři vlastní parkovací stání. Telekomunikace jsou zajištěny telefonním připojením a internetem, zatímco satelitní sítě umožňují sledování oblíbených televizních programů.

Tento rodinný dům vám poskytne vše, co potřebujete pro příjemný život s dětmi. Bezpečí, rodinnou atmosféru a blízkost školy, školky a klidné místo pro život. Pokud máte zájem o prohlídku, neváhejte nás kontaktovat.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
29. 3. 2024
Adresa
Zádvoří, Brušperk
ID
0107
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
270 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
195 m2
Plocha nemovitosti
489 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické, Podlahové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo FORTUNA REALITY s.r.o.

FORTUNA REALITY s.r.o.

Vítkovická 3276/2a, 3.p, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 95 lidí

Prodejce

Josef Benetka

Josef Benetka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brušperku?

Podobné nemovitosti