Prodej vily, Vysoké Veselí, Mírové náměstí, 162 m2

Mírové náměstí, Vysoké Veselí

2 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 867 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Vysokém Veselí

Informace k domu

Určitě byste chtěli bydlet v rodinném domě v centru města, který Vám umožní nejen pohodlné bydlení, ale také podnikání přímo z domu. A teď se Vám tento sen může splnit! Představujeme Vám rodinný dům před rekonstrukcí s dispozicí 7+kk a 163 m2 obytné plochy, který nabízí možnost rozšíření. Navíc, v přízemí se nachází prodejna, která Vám umožní podnikat přímo z domu.

Tento velký dům stojí na slunném pozemku o velikosti 446 m2, kde budete moci přivítat své hosty nebo trávit čas s rodinou. A to vše v jedné z nejkrásnějších lokalit v Česku, v blízkosti Hradce Králové, Pardubic a Jičína, jen 1 hodinu autem od Prahy.

Okolí nabízí mnoho památkových míst a přírodních oblastí, které jsou ideální pro výlety a prožití nezapomenutelných zážitků.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte mě co nejdříve, abychom Vám pomohli splnit Váš sen o rodinném domě v centru města.

Parametry domu

Cena
2 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 1. 2024
Adresa
Mírové náměstí, Vysoké Veselí
ID
04758
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
162 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
446 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice
Voda
Dálkový vodovod
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Maria Slavkovská

Maria Slavkovská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Vysokém Veselí?

Podobné nemovitosti