Prodej chalupy, Česká Ves, Polská, 200 m2

Polská, Česká Ves

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Včetně provize a právního servisu)

Exkluzivní partneři v České Vsi

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme ke koupi pěkný, prostorný, poctivě stavěný německý dům s velkým pozemkem v obci Česká Ves, okr. Jeseník. Prostorná nemovitost lze využít jako krásná chalupa, na bydlení i na úpravu na apartmány. Samotný pozemek pak nabízí nejen dostatek prostoru na potřebný počet parkovacích míst ale i na ostatní rekreační zařízení či na vlastní výpěstky. Na pozemku je nyní umístěný bazén, skleník, altánek pro posezení v nepříznivém počasí a zastřešená pergola pro parkování aut či jinému využití. Při prohlídce domu si zamilujete jeho atmosféru, vzdušnost, členitost stylových prostor i moderně zařízenou kuchyni a samozřejmě posezení u krbu. Stavbě nechybí i praktické prvky, jako garáž se zaklopeným pracovním ,,kanálem" pod autem, kamenné sklepní prostory s vlastní studnou a jiné technické místnosti.
Doporučujeme prohlídku této nemovitosti. Pro její domluvení a více informací o nabídce kontaktujte makléře nabídky. Nabídka profesionální pomoci s financováním je samozřejmostí.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
20. 3. 2024
Adresa
Polská, Česká Ves
ID
160-NP02343
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
200 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
290 m2
Plocha nemovitosti
1175 m2
Odpad
Septik, Jímka
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX MONARCHA

RE/MAX MONARCHA

Masarykova třída 105/29, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 114 lidí

Prodejce

Mgr. Radomír Polášek

Mgr. Radomír Polášek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v České Vsi?

Podobné nemovitosti