Prodej ubytování, Zlaté Hory, nám. Svobody, 2512 m2

nám. Svobody, Zlaté Hory

4 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 446 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Zlatých Horách

Informace k nemovitosti

Příležitost pro development v srdci Zlatohorska

Přímo na náměstí č.p. 50 stojí budova zchátralého hotelu Sonne neboli Hotelu Slunce. Po válce více známého pod názvem Slezská beseda - centrum kulturního života regionu. Hotel stojí na místě rodného domu matky skladatele Franze Schuberta, jehož základy můžete v přízemí hotelu vidět. Je zpracována studie k vybudování 45 investičních apartmánů o velikosti 50 m2. Nejedná se o památku.

Proč investovat právě zde? Náměstí ve Zlatých horách je srdcem turisticky atraktivního regionu Zlatohorsko: ať se odtamtud vydáte kterýmkoliv směrem, učaruje Vám. Biskupská kupa je nejstarší kamenná rozhledna v Jeseníkách, na Zámeckém vrchu nad městem najdete zbytky hradu Edelštejn, o kousek dál leží vyhlídkové skalisko Výří skály a vyhledávané slezské poutní místo s kostelem Panny Marie Pomocné nebo lyžařský areál Příčná. U penzionu Rejvíz pak začíná cesta k Velkému mechovému jezírku uprostřed rašelinišť, nejkouzelnějšímu koutku přírody v Jeseníkách. Přímo ve Zlatých horách se dozvíte o těžbě zlata v místním muzeu, výlet na Praděd či do Karlovy studánky zabere méně než hodinu. Za nákupy můžete vyrazit do polského města Glucholazy, které se nachází jen 7 minut jízdy autem daleko.

Hotel má k dispozici všechny inženýrské sítě včetně plynu. Nachází se na zastavěné ploše 604 m² a nabízí užitnou plochu 2512 m², což nabízí velkou škálu možností využití. Parcela je o rozloze 1566 m² s vjezdem zezadu. Jedná se o brownfield, bývalé kino je po požáru staticky narušeno, stavba je očištěna a připravena na rekonstrukci. Na renovaci lze čerpat dotace.

Panoramatické fotografie interiéru na vyžádání u makléře.

Energetický štítek nebyl dosud zpracován proto uvádíme G.

Parametry nemovitosti

Cena
4 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
nám. Svobody, Zlaté Hory
ID
18228
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
2512 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
604 m2
Plocha nemovitosti
1566 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Garáž
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Prodejce

Ing. Martin Himer

Ing. Martin Himer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Zlatých Horách?

Podobné nemovitosti