Prodej rodinného domu, Prostějov, Olomoucká, 150 m2 (ID: 1641360)

Olomoucká, Prostějov

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Exkluzivní partneři v Prostějově

Informace k domu

Pokud hledáte bydlení v rodinném domě v centru města s veškerou občanskou vybaveností a kde nemusíte do interiéru už nic investovat, tak pro Vás máme zajímavou nemovitost ke koupi ve městě Prostějov.

Jedná se o krásný kompletně nově postavený rodinný dům o dispozici 4+1 se dvěma koupelnami, garáží pro dvě auta a na zahradě s velkou luxusní vířivou vanu. Celý interiér je laděn do moderního stylu s prvky dřeva a bílého lesku. Kolaudace proběhla v roce 2005, postaven byl systémem Velox s izolací stěn 20 cm polystyrenu, vybaven rekuperací.

V přízemí je zádveří s vestavěnou skříní, chodba také s vestavěnou skříní a se vstupem do garáže pro dvě auta, ze které se dostanete také na zahradu.
Dále ložnice, obývací pokoj, koupelna s WC a sprchovým koutem, technická místnost pro pračku a sušičku a kuchyň s jídelnou a spíží. Vše s výhledem do zahrady. V obývacím pokoji jsou kamna, která můžete použít na vytápění celého domu. V celém přízemí je ale podlahové topení, v ložnici radiátor. WC splachování funguje na dešťovou vodu. Nádrž je instalovaná na zahradě. Podlahy jsou plovoucí vyjma koupelny a technické místnosti, kde je položená keramická dlažba.
V patře je chodba, druhá ložnice, druhý obývací pokoj, koupelna s vanou a WC, vchod do půdního prostoru. Půda je opravdu velká a to 75m2 a je zateplená. Vytápění je podlahové, v ložnici řešeno radiátory, případně kamny ze spodního obývacího pokoje. Oba pokoje, které se zde nachází, lze předělat i na dětské pokoje. Podlahy jsou všude plovoucí, v koupelně keramická dlažba.

Zahrada je prostorná, 350 m2, kde si odpočinete, ale také si můžete cokoli vysázet. K odpočinku slouží terasa s markýzou a s posezením a velká vířivka. Ze zahrady se dostanete i do garáže. Zahradní domek je umístěný v zadní části a má podlahové topení.

Protože dům stojí při hlavní cestě, majitelé přední část domu oddělili od obytné části nosnou stěnou a veškerá hlavní okna směřují do zahrady. Neslyšíte tedy absolutně žádný hluk. Dům je zateplen, má plastová okna a venkovní elektrické rolety.

Tomuto domu nemáme co vytknout, rozhodně doporučujeme prohlídku! Energetický štítek zatím nebyl poskytnut, proto uvádíme G.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Olomoucká, Prostějov
ID
2755
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
150 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
185 m2
Plocha nemovitosti
350 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 344 lidí

Prodejce

Bc. Ivona Novák Zdráhalová

Bc. Ivona Novák Zdráhalová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Prostějově?

Podobné nemovitosti