Prodej chaty, Bítov, 60 m2

Bítov

1 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 054 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Bítově

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji chatu o dispozici 1+1 a 2+1 a přibližné užitné ploše 60 m2 v obci Bítov. V prvním podlaží, který je o dispozici 1+1 je umístěný pokoj, kuchyň . Odsud se dostanete i do sklepa. V druhém podlaží, který je o dispozici 2+1, naleznete dva pokoje, kuchyň a toaletu. Chata je vytápěna lokálně tuhým palivem. Ohřev vody je řešen elektrickým bojlerem. Okna jsou dřevěná. Chata má vlastní jímku a je napojená na elektřinu a vodu. Velkou výhodou je, že se téměř k chatě dostanete autem. Chata leží kousek od přístavu Kopaninky.
Energetický průkaz nám nebyl dodán, proto uvádíme třídu G.
Bítov je obec v okrese Znojmo v Jihomoravském kraji, zhruba 25 km severozápadně od Znojma. Žije zde 133 obyvatel. Sousedními obcemi sídla jsou Dešov, Chvalatice, Starý Petřín, Oslnovice, Zblovice a Vysočany.
Koupi nemovitosti lze financovat hypotéčním úvěrem, jehož vyřízení Vám rádi zajistíme.

Parametry domu

Cena
1 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
Bítov
ID
E1272Z051
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
60 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
66 m2
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 87 lidí

Prodejce

Patrik Kiš

Patrik Kiš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Bítově (okr. Znojmo)?

Podobné nemovitosti