Pronájem obchodního prostoru, Chomutov, náměstí 1. Máje, 956 m2

náměstí 1. Máje, Chomutov

80 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Chomutově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu bývalý obchodní dům BAŤA na lukrativním místě Náměstí 1.máje v samotném centru města Chomutov. Pronájem je možný jako celek i jako jednotlivé jeho části (patra) s jednoznačnou preferencí první varianty.
Objekt se nachází v historické zástavbě města v malebné části starého náměstí s půvabnými domy s podloubím. V přízemní části budovy se nachází bývalá prodejna obuvi světoznámé značky (360m2,z toho 333m2prodejní plochy) opatřená výlohami a zasklenými dveřmi. Dále jsou zde skladové prostory a nezbytné technické zázemí. Do prvního patra je samostatný vchod odděleným schodištěm, které je zpřístupněno z přízemí i přímo z náměstí. V původní prodejně pánských bot v prvním patře byly zřízeny kancelářské prostory (158m2) s nádherným výhledem na náměstí. Ty jsou opatřeny technickým a hygienickým zázemím včetně kuchyňky(dohromady cca 148m2). Druhé patro má oddělený přístup, je určeno k bydlení (210m2) a jsou zde umístěny dvě bytové jednotky. Uprostřed mezi byty se nachází prosklená část , jakési Atrium vhodné k např. umělecké činnosti.
Objekt je z části podsklepen (76m2) a opatřen nákladním výtahem. K budově je možný příjezd k zadnímu traktu, jenž je vybaven nakládací rampou. Vhodné k dlouhodobému pronájmu.
Informace o ceně v RK.

Parametry nemovitosti

Cena
80 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
náměstí 1. Máje, Chomutov
ID
50249
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
956 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Vladimíra Šulcová

Vladimíra Šulcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Chomutově?

Podobné nemovitosti