Prodej rodinného domu, Mikulov, Majakovského, 185 m2

Majakovského, Mikulov

11 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 806 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Mikulově

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji krásný, pečlivě udržovaný domek blízko centra Mikulova. Jedná se o částečně podsklepený rodinný dům 6+kk s obytným podkrovím. V prvním nadzemním podlaží rodinného domu se nachází zádveří, chodba se schodištěm vedoucím do podkroví, koupelna s vanou a WC, ložnice, prostorný obývací pokoj a kuchyně s jídelnou. Kuchyně je propojena s útulnou zastřešenou terasou francouzským oknem, které zároveň celý prostor příjemně prosvětluje. Terasa a potažmo i precizně udržovaná zahrada přirozeně navazují na obytný prostor a rozšiřují tak možnosti využití veškerého nabízeného prostoru k dokonalému bydlení.
V podkroví domu jsou umístěny 3 pokoje, koupelna s vanou a WC. Zároveň je zde umístěn i vstup na prostornou terasu, která tvoří strop garáže.
V suterénu domu jsou dvě místnosti, jedna s možností větrání.
Parkovat lze přímo před domem na vlastním pozemku, nebo v prostorné garáži, kam se Vám kromě automobilu vejde i motocykl, jízdní kola, sezónní vybavení - zkrátka vše co nechcete uskladňovat v domě.
V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat.
Cena je uvedena bez provize RK.
Financování nemovitosti zajistíme.
Klasifikační třída ukazatele energetické náročnosti: G - realitní kancelář neobdržela grafickou část průkazu energetické náročnosti budovy a proto uvádí nejhorší klasifikační třídu.

Parametry domu

Cena
11 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 9. 2023
Adresa
Majakovského, Mikulov
ID
220019
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
185 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
111 m2
Plocha nemovitosti
351 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Moravika

Moravika

Kostelní nám. 12/5, Mikulov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 305 lidí

Prodejce

Dagmar Novotná

Dagmar Novotná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mikulově (okr. Břeclav)?

Podobné nemovitosti