Prodej rodinného domu, Mohelnice, Vrchlického, 200 m2

Vrchlického, Mohelnice

6 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 977 Kč /za měsíc

(SLEVA Z PŮVODNÍ CENY)

Exkluzivní partneři v Mohelnici

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Hledáte vhodnou investici, která Vám bude vynášet i v době krize čistého 30 000 Kč měsíčně? Zajímáte se o nájemní bydlení a chcete do něj vložit Vaše prostředky, které chcete ochránit před vysokou inflací? Určitě Vás bude zajímat tento bytový dům v Mohelnici se 3 pronajatými bytovými jednotkami se smlouvou na dobu určitou. Dispozice jednotek: 1. NP: 2+1 50 m2, tato bytová jednotka je v původním, udržovaném stavu, není třeba značných investic, náleží k ní zahrádka 30m2 a sklep. Další byt 2+1 50m2, je po rekonstrukci a je ve velmi dobrém stavu, k tomuto bytu také náleží sklep. 2.NP: atypický byt 4+1, 100 m2, po zdařilé rekonstrukci s prostornou terasou 20m, krbovou teplovzdušnou vložkou, velkou kuchyní s jídelnou a koupelnou. Každá jednotka má samostatné vytápění plynovým kotlem. Dům je postavený z pálených cihel, ve 2NP je dutá cihla, vnitřní sádrokartonové příčky, zateplená severní strana realizace 2. NP v r. 1999, včetně nové střechy. Dům má vlastní parkovací místa na ulici, dále přípojku kabelové TV i VDSL internetu (optický internet v přípravě). Všechny byty mají samostatné měření energií (voda, plyn, elektřina) a nad bytem ve 2. NP je nevytápěná půda s přístupem z terasy. Financování u tohoto domu je možné převzít úvěr s úrokovou sazbou 2,34% s fixem do 11/2029, v hodnotě 2 milionů, zdarma zajistíme kompletní financování nemovitosti, pro více informací volejte makléře. Minimální cena požadována klientem.

Parametry domu

Cena
6 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
SLEVA Z PŮVODNÍ CENY
Aktualizováno
12. 1. 2024
Adresa
Vrchlického, Mohelnice
ID
2022009
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
273 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
200 m2
Plocha nemovitosti
273 m2
Plocha zahrady
30 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ProfitLine

ProfitLine

nám. Osvobození 28, Zábřeh

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 130 lidí

Prodejce

Petr Doleček

Petr Doleček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mohelnici (okr. Šumperk)?

Podobné nemovitosti