Prodej rodinného domu, Mohelnice, Višňová, 102 m2

Višňová, Mohelnice

6 160 460 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 359 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Exkluzivní partneři v Mohelnici

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Chcete bydlet v novém, aktuálně dostavěném domě, který si zařídíte přesně podle Vašich představ? V rámci našeho developerského projektu Pecka domy Mohelnice Vám nabízíme rodinné domy s důmyslnou dispozicí 4kk - v přízemí obývací pokoj v kuchyňským koutem o celkové výměře 38m2, chodba a koupelna, která může sloužit i jako technická místnost. V patře tři pokoje (15,5m2, 11,5m2 a 10,5m2) a druhá koupelna s vanou – vše s podlahovým vytápěním a aktuálně připraveno k dokončení dle Vašeho výběru podlahových krytin, obkladů, sanity, dveří a zárubní, tepelného čerpadla, zábradlí a předokenních žaluzií.
Na pozemku Vás čeká útulná zahrada s klidným posezením v soukromí, 2 parkovací stání (jedno pod přístřeškem a s přípravou pro dobíječku elektroauta) a praktická přístavba, vhodná na uložení kol, zahradního nábytku, nářadí, atd. Stání pro další auto je před domem. Na zahradě je retenční podzemní nádrž pro sběr a následné využití dešťové vody s kapacitou 2,2m3.
Na střeše mohou být nainstalované fotovoltaické panely, které snižují spotřebu elektrické energie v domácnosti a společně s bateriemi zajišťují nezávislost na energetických zdrojích – dům je připraven včetně kabeláže a vše již záleží jen na novém majiteli. Pro dokonalé teplo domova nechybí ani příprava pro krbová kamna. Celý dům byl postaven s použitím moderních a přesných materiálů, které nabízejí skvělou izolační schopnost a odolnost proti vnějším vlivům. To znamená, že i díky předokenním žaluziím se vám v domě bude bezpečně a pohodlně bydlet bez ohledu na roční období a také budete moci být klidný ohledně stavu domu i za několik let.
Celý projekt stojí na klidném místě s výbornou dostupností do centra města, a k rychlostní komunikaci do okolních oblastí. Nemovitost s označením V8 s rozlohou pozemku 234 m2 stojí na konci slepé ulice a má zahradu na východní straně, která nabízí příjemné posezení k relaxaci na odpoledním slunci. Pokud hledáte moderní domov pro svou rodinu v Mohelnici, neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku.

Parametry domu

Cena
6 160 460 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
24. 1. 2024
Adresa
Višňová, Mohelnice
ID
274/22_1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
107 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
89 m2
Podlahová plocha
102 m2
Plocha nemovitosti
238 m2
Plocha zahrady
149 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
79.4 kWh/m2 za rok
Elektřina
400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 36 lidí

Prodejce

Lukáš Kouřil

Lukáš Kouřil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mohelnici (okr. Šumperk)?

Podobné nemovitosti