Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Plzeň, Rokycanská, 22239 m2

Rokycanská, Plzeň

Cena na vyžádání /za metr čtvereční Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k pozemku

Předmětem prodeje jsou komerční pozemky na atraktivním místě v Plzni, Rokycanské třídě. Pozemky se nachází v zastavitelném území určeném dle platného územního plánu pro stavby obchodu, služeb a výroby. Hlavním využití území jsou především stavby a zařízení pro obchodní účely. Jako stavby přípustné jsou stavby a zařízení pro výrobu 1. a 2. kategorie a pro služby nebo sklady a skladovací plochy. V roce 2020 nechalo město Plzeň vypracovat územní studii na toto území, ze které jsou zřejmé přesnější definice využití území označené v územním plánu pod číslem 4_43a a v územní studii pod písmenem M.

Celková velikost nabízených pozemků je 22.239 m2. Pozemky jsou součástí jedné z posledních lokalit určených dle územního plánu k výstavbě obchodních zařízení. Nabízené pozemky leží nedaleko hlavní komunikace výjezdu k dálnici D5 exit Ejpovice směr Praha a Rozvadov. Velmi dobrá dopravní obslužnost je také do historického centra města Plzně. Pozemky, navazující na silnici 1. tř. č. 26 přivaděč do Plzně, a především na dálnici D5 Německo, Praha. Dálniční nájezd exit Ejpovice je vzdálen cca 2,5 km tj. 2 min jízdy. Velkou výhodou je velmi dobrá viditelnost budoucí zástavby z tohoto přivaděče, a pro přepravu zaměstnanců i skutečnost, že zastávka MHD je v docházkové vzdálenosti od nabízených pozemků. V případě potřeby, lze nabídnout také další pozemky až o výměře až cca 50.000 m2.
Krajské město Plzeň je dynamicky se rozvíjející město se 174.800 obyvateli, rozkládající se na rozloze cca 137 km2. Existuje zde velmi zajímavý potenciál i za předpokladu investice do nemovitosti bez záměru okamžité výstavby. V případě zájmu nás kontaktujte, rádi Vám předáme podklady a informace k nabízeným pozemkům.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
12. 3. 2024
Adresa
Rokycanská, Plzeň
ID
20153
Plocha nemovitosti
22239 m2
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo OTTE Reality, s.r.o.

OTTE Reality, s.r.o.

Malá 43/6, Plzeň, Vnitřní Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 123 lidí

Prodejce

Petr Otte, MBA

Petr Otte, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Plzni?